Vrea să fie în pas cu moda? Pe cine a angajat Prințul William și cine îi plătește serviciile de lux

26 septembrie, 2023

După ce s-a întors din New York, Prințul William a făcuto schimbare majoră în echipa sa!

Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (6) jpg

Prințul William a angajat un nou membru în echipa sa, urmând un obicei stabilit chiar de tatăl său, Regele Charles. Potrivit GB News, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a angajat un valet pentru a se putea concentra pe responsabilitățile sale tot mai mari în calitate de moștenitor al tronului.

Postul de știri relatează că noul membru al casei și-a început rolul la începutul acestei luni, dar nu a călătorit cu prințul la New York săptămâna trecută. Se pare că valetul acționează în calitate de asistent personal al lui William, ale cărui îndatoriri includ responsabilitatea pentru garderoba și aspectul său. Raportul adaugă că nu contribuabilii plătesc nota de plată pentru noul membru al personalului, în schimb, se spune că venitul prințului din partea Ducatului de Cornwall ar fi finanțat angajarea. 

Viitorul rege calcă pe urmele tatălui său, Regele Charles, care a angajat valet de mai mulți ani. Palatul Kensington a refuzat să comenteze aceste informații, scrie Hello Magazine

Se știe că Prințul William a efectuat săptămâna trecută o vizită de două zile la New York, în sprijinul inițiativei sale pentru Premiul Earthshot. Pe lângă întâlnirea cu studenții implicați în proiectul "Billion Oyster Project" de pe râul Hudson, Prințul William a participat la Summitul pentru inovare al Premiului Earthshot și a vizitat o stație de pompieri FDNY.

Cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot Prize va avea loc în Singapore, la 7 noiembrie, dar se pare că Prințesa de Wales nu se va alătura soțului său.

Între timp, Regele Charles și Regina Camilla au efectuat săptămâna trecută o vizită de stat de trei zile în Franța, unde Regele Charles a făcut istorie în Senatul francez, iar Camilla a uimit cu apariția ei la banchet, îmbrăcată în Dior și cu bijuterii de safir, care au aparținut regretatei Regine Elisabeta. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg