Vrea să fie în pas cu moda? Pe cine a angajat Prințul William și cine îi plătește serviciile de lux

26 septembrie, 2023

După ce s-a întors din New York, Prințul William a făcuto schimbare majoră în echipa sa!

Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (6) jpg

Prințul William a angajat un nou membru în echipa sa, urmând un obicei stabilit chiar de tatăl său, Regele Charles. Potrivit GB News, Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a angajat un valet pentru a se putea concentra pe responsabilitățile sale tot mai mari în calitate de moștenitor al tronului.

Postul de știri relatează că noul membru al casei și-a început rolul la începutul acestei luni, dar nu a călătorit cu prințul la New York săptămâna trecută. Se pare că valetul acționează în calitate de asistent personal al lui William, ale cărui îndatoriri includ responsabilitatea pentru garderoba și aspectul său. Raportul adaugă că nu contribuabilii plătesc nota de plată pentru noul membru al personalului, în schimb, se spune că venitul prințului din partea Ducatului de Cornwall ar fi finanțat angajarea. 

Viitorul rege calcă pe urmele tatălui său, Regele Charles, care a angajat valet de mai mulți ani. Palatul Kensington a refuzat să comenteze aceste informații, scrie Hello Magazine

Se știe că Prințul William a efectuat săptămâna trecută o vizită de două zile la New York, în sprijinul inițiativei sale pentru Premiul Earthshot. Pe lângă întâlnirea cu studenții implicați în proiectul "Billion Oyster Project" de pe râul Hudson, Prințul William a participat la Summitul pentru inovare al Premiului Earthshot și a vizitat o stație de pompieri FDNY.

Cea de-a treia ceremonie de decernare a premiilor Earthshot Prize va avea loc în Singapore, la 7 noiembrie, dar se pare că Prințesa de Wales nu se va alătura soțului său.

Între timp, Regele Charles și Regina Camilla au efectuat săptămâna trecută o vizită de stat de trei zile în Franța, unde Regele Charles a făcut istorie în Senatul francez, iar Camilla a uimit cu apariția ei la banchet, îmbrăcată în Dior și cu bijuterii de safir, care au aparținut regretatei Regine Elisabeta. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg