Vrei să lucrezi cu Kate Middleton și Prințul William? Ce post au scos la concurs și ce cerințe au

22 iulie, 2024

Kate Middleton și Prințul William fac o nouă angajare! Ei caută un nou secretar privat pentru biroul lor, însă nenumărate cerințe trebuie îndeplinite pentru acest post.

Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg

Kate Middleton și Prințul William angajează un nou secretar privat care să se alăture personalului lor de la Palatul Kensington, unde se află biroul lor oficial. Pe lângă faptul că acesta trebuie să aibă abilități excepționale de comunicare și organizare, angajatul perfect trebuie să aibă și unele calități unice pentru a ajuta cuplul regal să își consolideze relația cu Țara Galilor.

„Aceasta este o oportunitate interesantă de a vă alătura echipei dedicate de la Palatul Kensington a Prințului și a Prințesei de Wales”, se arată în descrierea postului. „Secretarul privat adjunct pentru Țara Galilor și Regatul Unit va conduce planificarea și realizarea majorității angajamentelor publice ale Prințului și a Prințesei de Wales în Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord și va contribui la dezvoltarea strategiei Casei pentru a maximiza impactul în toate națiunile constitutive ale Regatului Unit, cu un accent deosebit pe Țara Galilor.”

Ei sunt în căutarea unui candidat „cu o capacitate dovedită de a construi relații productive cu o gamă largă de persoane și instituții. Veți avea o abordare proactivă și practică în timp ce lucrați într-o echipă mică și agilă, precum și o înțelegere solidă a comunităților, afacerilor, guvernului și afacerilor galeze.”

Prințul William și Prințesa Kate, ambii în vârstă de 42 de ani, sunt, de asemenea, în căutarea unei persoane care să stăpânească limba galeză. „Conversația în limba galeză este esențială, iar limba galeză fluentă, atât scrisă, cât și vorbită, este de dorit”.

Regele Charles a învățat celebra limbă galeză în perioada premergătoare ceremoniei sale de învestire în titlul tradițional de moștenitor al tronului, în iulie 1969, cu ajutorul doctorului Edward „Tedi” Millward, o relație care a fost descrisă în cel de-al treilea sezon din The Crown.

Monarhul a avut un mandat record ca Prinț de Wales, servind în acest rol timp de 64 de ani înainte de a deveni monarh la moartea Reginei Elisabeta în 2022. În primul său discurs în calitate de nou monarh britanic, Regele Charles și-a numit fiul cel mare și nora drept noii Prinț și Prințesă de Wales. „Sunt mândru să îl creez Prinț al Țării Galilor, Tywysog Cymru, țara al cărei titlu am avut marele privilegiu de a-l purta în cea mai mare parte a vieții și datoriei mele”, a spus regele. „Cu Catherine alături de el, noii noștri Prinț și Prințesă de Wales vor continua, știu eu, să inspire”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg