Weekend plin pentru Charlene de Monaco. A strălucit la balul de Crăciun, apoi și-a sărbătorit gemenii

12 decembrie, 2022

Festivitățile de Crăciun sunt în toi în Principatul de Monaco, iar Charlene apare, în această perioadă, ca o adevărată zână a iernii.

Weekendul trecut, Charlene de Monaco a strălucit, la propriu, balul anual de Crăciun al Fundației Prințesei Charlene de Monaco.

charlene de monaco 2 jpg

Cu această ocazie, soția Prințului Albert de Monaco a purtat o frumoasă rochie de seară creație Carolina Herrera, bleumarin și bordată cu paiete, care a atras toate privirile. Seara de gală, care a avut loc în Sala Belle Epoque a Hotelului Hermitage, a avut ca temă „Italia Chic”, iar licitația a strâns fonduri în favoarea fundației regale.

Rochia poate fi achiziționată, în prezent, la un preț redus, și anume la 3.639 lire sterline. Pentru a-și completa ținuta, Prințesa Charlene de Monaco a ales un clutch mic, negru, și cercei cu diamante.

Fanii regali au fost încântați de alegerea vestimentară a prințesei, iar comentariile lor au fost admirative. „Cea mai elegantă figură regală. Nu are nevoie de coroane, diademe, pandantive de jumătate de kilogram și lanțuri la gât. Clasa ei este dată de eleganța ei minimalistă, de puținul care spune atât de mult. În ceea ce mă privește, Charlene este sublimă”, scrie o admiratoare regală.

Prințesa a participat la eveniment fără soțul ei, Albert de Monaco.

Weekendul a continuat cu o altă sărbătoare, de data aceasta una cu caracter privat. Jacques și Gabriella, gemenii lui Charlene și-ai lui Albert, au aniversat împlinirea vârstei de opt ani sâmbătă, pe 10 decembrie.

charlene de monaco copii jpg

Pentru această ocazie specială, pe contul de Instagram al Palatului Prințului din Monaco a fost postată o fotografie nouă cu familia princiară, de la petrecerea aniversară a copiilor. La rândul ei, Prințesa Charlene din Monaco a distribuit pe contul ei personal un videoclip adorabil cu cei doi copii ai săi.

„La mulți ani, iubirile mele”, a fost mesajul scurt și cuprinzător postat de Prințesa Charlene pe pagina sa de Instagram, în ziua în care gemenii de Monaco au împlinit opt ani.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}