William a agresat-o fizic și pe Meghan Markle? Ducesa ar fi jignit-o pe Kate că are minte de găină

6 ianuarie, 2023

Cea mai explozivă carte de memorii a Prințului Harry scoate la iveală cele mai urâte incidente dintre cumnații regali.

kate middleton si meghan

Insulte, agesiune fizică, certuri și răutate gratuită. Cam asta lasă de înțeles Prințul Harry că s-a petrecut în culisele regale după ce a spălat rufele murdare ale familiei în public, în noua lui carte de memorii, Spare.

Toată lumea a luat foc, ieri, după ce un fragment al cărții lui Harry povestește cum a fost acesta strâns de gât și împins de fratele său, după o ceartă legată de soția primului, Meghan Markle.

Astăzi, aflăm că între cumnații regali a fost o animozitate continuă, care a culminat cu jigniri de toate părțile. Un nou episod povestit în toată presa britanică se adaugă la tot acest circ urât.

Ei bine, se pare că Prințul William ar fi agresat-o și pe Meghan Markle, după ce aceasta i-a insultat soția în timpul unei întâlniri menite să „relaxeze atmosfera” între cumnații regali, după ce soții de Sussex s-au întors din luna de miere africană.

Prințul și Prințesa de Wales i-au invitat pe Harry și pe Meghan în apartamentul lor din Palatul Kensington, iunie 2018, la câteva săptămâni după nunta Ducilor de Sussex de la Windsor - dar discuția a luat o întorsătură urâtă după ce Meghan i-a spus lui Kate că nu-i mai merge mintea cum trebuie din cauza hormonilor (Kate tocmai îl născuse pe Prințul Louis). Expresia folosită în limba engleză a fost baby brain, în traducere aproximativă fiind creier de găină.

William i-a spus, drept urmare, lui Meghan că este nepoliticoasă și „a arătat-o cu degetul”, completând: „Astfel de lucruri nu se fac aici”. Harry povestește în cartea lui că Meghan i-a replicat astfel lui William: „Dacă nu te superi, ia-ți degetul din fața mea”.

Kate i-a răspuns, la rândul ei, cumnatei sale, foarte deranjată de remarca ei: „Nu suntem suficient de apropiate ca să vorbim despre hormonii mei”.

„Meg a spus că ea nu a făcut niciodată nimic intenționat care să o jignească pe Kate și că, dacă a făcut-o, a implorat-o să o anunțe, pentru a evita o astfel de situație”, susține Harry în volumul lui de memorii. Detalii despre presupusa dispută dintre cei patru au apărut în presă, astăzi, după ce volumul de memorii Spare a fost publicat, deja, în Spania.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg