William a agresat-o fizic și pe Meghan Markle? Ducesa ar fi jignit-o pe Kate că are minte de găină

6 ianuarie, 2023

Cea mai explozivă carte de memorii a Prințului Harry scoate la iveală cele mai urâte incidente dintre cumnații regali.

kate middleton si meghan

Insulte, agesiune fizică, certuri și răutate gratuită. Cam asta lasă de înțeles Prințul Harry că s-a petrecut în culisele regale după ce a spălat rufele murdare ale familiei în public, în noua lui carte de memorii, Spare.

Toată lumea a luat foc, ieri, după ce un fragment al cărții lui Harry povestește cum a fost acesta strâns de gât și împins de fratele său, după o ceartă legată de soția primului, Meghan Markle.

Astăzi, aflăm că între cumnații regali a fost o animozitate continuă, care a culminat cu jigniri de toate părțile. Un nou episod povestit în toată presa britanică se adaugă la tot acest circ urât.

Ei bine, se pare că Prințul William ar fi agresat-o și pe Meghan Markle, după ce aceasta i-a insultat soția în timpul unei întâlniri menite să „relaxeze atmosfera” între cumnații regali, după ce soții de Sussex s-au întors din luna de miere africană.

Prințul și Prințesa de Wales i-au invitat pe Harry și pe Meghan în apartamentul lor din Palatul Kensington, iunie 2018, la câteva săptămâni după nunta Ducilor de Sussex de la Windsor - dar discuția a luat o întorsătură urâtă după ce Meghan i-a spus lui Kate că nu-i mai merge mintea cum trebuie din cauza hormonilor (Kate tocmai îl născuse pe Prințul Louis). Expresia folosită în limba engleză a fost baby brain, în traducere aproximativă fiind creier de găină.

William i-a spus, drept urmare, lui Meghan că este nepoliticoasă și „a arătat-o cu degetul”, completând: „Astfel de lucruri nu se fac aici”. Harry povestește în cartea lui că Meghan i-a replicat astfel lui William: „Dacă nu te superi, ia-ți degetul din fața mea”.

Kate i-a răspuns, la rândul ei, cumnatei sale, foarte deranjată de remarca ei: „Nu suntem suficient de apropiate ca să vorbim despre hormonii mei”.

„Meg a spus că ea nu a făcut niciodată nimic intenționat care să o jignească pe Kate și că, dacă a făcut-o, a implorat-o să o anunțe, pentru a evita o astfel de situație”, susține Harry în volumul lui de memorii. Detalii despre presupusa dispută dintre cei patru au apărut în presă, astăzi, după ce volumul de memorii Spare a fost publicat, deja, în Spania.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}