William a făcut-o pe Kate Middleton să plângă după ce a schimbat planurile pentru Anul Nou

3 ianuarie, 2023
kate si william

Kate Middleton „a plecat în lacrimi” după ce Prințul William a schimbat planurile de Anul Nou.

Kate și William au trecut printr-o perioadă dificilă timp de câțiva în relația lor. Pe atunci, Prințul se lupta cu îndoielile.

Prințesa de Wales a fost odată lăsată „în lacrimi”, de William  care se răzgândise să își petreacă Revelionul cu familia Middleton. Expertul regal Katie Nicholl spune că regalul și-a informat iubita de atunci că planurile s-au schimbat doar cu câteva zile înainte, după ce a fost îndemnat de Regină și de Charles să nu grăbească cu relația lor. Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp după ce acesta a confirmat că va petrece noul an cu familia sa la Sandringham.

În cartea ei din 2011, The Making of a Royal Romance, Nicholl a spus: „ William s-a așezat cu tatăl său și cu bunica lui pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul său cu Kate. Amândoi l-au sfătuit să nu se grăbească”.

Prințul William a cunoscut-o pe Kate Middleton la Universitatea St Andrew's în 2001. Cei doi au împărtășit o prietenie strânsă înainte de a începe o relație în al doilea an de universitate.

Kate și William au împărțit locuința cu câțiva dintre colegii lor de clasă, asta înainte ca povestea lor să îmbrace alte forme.

La mijlocul anilor 2000, Kate devenise o figură binecunoscută în cercurile regale. Ea apărea adesea alături de Prințul William la evenimentele regale și chiar participase la absolvirea Academiei Militare Regale Sandhurst cu doar câteva săptămâni înainte ca relația lor să se destrame.

Mai multe pentru tine...

Cei doi s-au despărțit pentru câteva luni în 2007, Kate fiind fotografiată la o petrecere cu sora sa mai mică, Pippa, și prietenii lor.

Dar la câteva luni de la despărțire, Prințul William a reluat legătura și de atunci au fost nedespărțiți.

Kate a recunoscut mai târziu că „nu a fost foarte fericită” de ruptură, dar asta a dovedit că relația lor va dura.

„La acel moment nu eram foarte fericită, dar asta m-a făcut o persoană mai puternică. Am aflat lucruri despre mine pe care până atunci nu le conștientizasem.

Cred că o relație te poate consuma destul de mult când ești mai tânăr. Am apreciat foarte mult acel timp, deși nu știam la acel moment”.

Prințul William a remarcat, de asemenea, că scurta despărțire a fost bună pentru cuplu.

Iar comentatorul Kinsey Schofield susține că frumoasa Kate a reușit să căștige admirația Reginei, după ce aceasta a refuzat să discute despre relația ei cu William.

„Familia regală știa că este o fată bună, știau că nu vorbea cu presa, pentru că între acele despărțiri și-a ținut gura închisă”, spune Schofield.

Kate și William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, după ce Prințul a făcut cererea în timpul unei vizite în Botswana cu un an înainte.

Ei au devenit Duce și Ducesă de Cambridge după ce Regina i-a dăruit titlul nepotului ei la căsătoria lor și au devenit Prinț și Prințesă de Wales în septembrie, după ce moartea Majestății Sale a dus la urcarea pe tron ​​a Regelui Charles al III-lea.



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg