William, Harry și Kate, vizită în grădina Palatului Kensington în memoria mamei lor

Cum mâine se împlinesc 20 de ani de când regretata Lady Di a trecut în neființă, cei doi băieți ai ei au ales s-o comemoreze vizitând somptuoasa grădină a Palatului Kensington. Lor li s-a alăturat Kate Middleton, soția Prințului William.

Au luat parte la un eveniment dedicat Prințesei Diana

Timp de șaptezeci de minute, în preambulul evenimentelor de mâine, Prințul William, Prințul Harry și Ducesa de Cambridge s-au întâlnit, în cadrul feeric oferit de grădina Palatului Kensington, cu reprezentații asociațiilor caritabile pe care Prințesa Diana le-a sprijinit în timpul vieții ei.

Și Kate s-a alăturat soțului și cumnatului ei

Ei s-au întâlnit și cu Sean Harkin, grădinarul Palatului Kensington, cu care au vorbit despre florile preferate despre regretata Prințesă Diana, dar și despre cum a fost dusă mai departe moștenirea ei. ”Evenimentul le va permite prinților să-i comemoreze viața și munca mamei lor cu o zi înainte de împlinirea a 20 de ani de la moartea sa!”, se arăta scris într-un comunicat oficial, emis de Palatul Kensington.

Au vizitat The Sunken Garden, de la Palatul Kensington

Tot flori a ales să poarte și Kate pe rochia ei, ca un omagiu la adresa celei care i-ar fi fost soacră și, cel mai probabil, prietenă. Ducesa de Cambridge a îmbrăcat cu această ocazie o rochie superbă, pe fundal verde, și cu un imprimeu de maci, care i-a venit de minune. Ea și-a accesorizat această ținută cu o pereche de stilettos nude și cercei perluță. William și Harry au ales ținute lejere, fără papion sau cravată, dar în culori sobre.

The Sunken Garden as-a transformat în White Garden, în amintirea Prințesei Diana
Așa arată acum grădina Palatului Kensington

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA