William și Harry, aproape de o împăcare? Cine spune asta

3 mai, 2022
wil8 jpg

"William și Harry ar putea  să-și rezolve conflictul dacă ar fi doar un moment împreună, dar aici există mult testosteron”, avertizează un expert regal.

William și Harry au fost urmăriți de zvonul că nu mai au relația din adolescență și că se ceartă tot timpul încă de când Ducele de Sussex s-a căsătorit cu Meghan Markle, în 2018. După plecarea lui Harry din familia regală, în 2020, relația fraților a devenit din ce în ce mai tensionată iar Ducele de Cambridge a considerat că vine îi aparține lui Meghan, așa că și-a sfătuit fratele să analizeze mai bine relația pe care o are. Expertul regal Robert Jobson sugerează că, în ciuda conflictului celor doi, există acea iubire care îi leagă și care ar putea ajuta la rezolvarea tensiunii.

„Există întotdeauna dragoste acolo, chiar te-ai certat cu fratele tău. Există dragostea de bază. Cred că e mult testosteron pe aici. Problemele au apărut când când Harry a decis că vrea să se căsătorească cu iubirea vieții lui, Meghan, iar William i-a dat sfaturi pe care nu voia să le audă”, spune Jobson.

El sugerează că cei doi ar avea probabil nevoie doar de „doar un moment” pentru a da la o parte resentimentele.

wil9 jpg

„Probabil că au nevoie, așa cum sunt sigur că Reginei i-ar plăcea, doar de un moment în care să se îmbrățișeze și să meargă mai departe. Dar este clar că până și la întâlnirile cu Charles a fost puțin agitat. Regina a fost singura care a putut să îi  îmbrățișeze pe Harry și Meghan. Regina face asta și le cere și celorlalți membri ai familiei să facă același lucru.”

Prințul William s-a întâlnit ultima dată cu Prințul Harry în în iulie 2021, la ceremonia de dezvelire a unei statui în onoarea regretatei lor mame, Prințesa Diana.

Ducele de Sussex a revenit doar pentru scurt timp în Marea Britanie la începutul lunii aprilie pentru a participa la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg