Relația lor fraternă, distrusă pentru totdeauna? Prințul William, foarte mâhnit de dezvăluirile lui Harry

19 decembrie, 2022
Prințul Harry și Prințul William, Getty (1) jpg

După dezvăluirile incendiare din documentarul ”Harry&Meghan”, cel mai ”șifonat” membru regal pare a fi fratele mai mare al lui Harry, Prințul William.

Experți regali spun că viitorul rege al Marii Britanii este foarte mâhnit de felul în care Ducii de Sussex l-au pomenit în documentar. Durerea infinită a pierderii mamei este înfățișată mai mult unilateral în producția Netflix. Ori acest lucru nu are cum să fie adevărat. Și sufletul lui William a fost devastat de moartea Prințesei Diana, doar că el este o fire mult mai introvertită, care nu a discutat public despre emoțiile sale.

Prințul Harry și Prințul William, Getty (2) jpg

În mod cert sunt două caractere diferite, iar Prințul Harry are o ciudă vădită pe fratele său mai mare. O ciudă că nu l-a apărat mai mult, o ciudă că a fost foarte rezervat vizavi de lamentările sale publice. Dar tot Harry găsește explicația în documentar: ”Îl înțeleg, e mai calm, își apără moștenirea, este moștenirea sa.”

Poate aceeași frustrare pe care a avut-o și sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Margaret. La nivel emoțional, fie că vrei sau nu, simți această discriminare. Copilul cel mare primește tot tortul și tu nicio felie, iar singura sa calitate este doar că s-a născut înaintea ta.

Atât Meghan, cât și Harry îi critică pe Prințul William și pe Prințesa Catherine. Fratele cel mare este zugrăvit drept un personaj fără empatie, iar la un moment dat, Prințul Harry le arată telespectatorilor reacția sa uimită când a primit un mesaj de critică tot de la fratele cel mare. Mezinul Regelui Charles se simte respins și neapărat de atacurile presei. Ba mai mult, afirmă că soția sa a fost oferită hrană presei, țapul ispășitor despre care se putea scrie orice, ca alți membri regali să stea la umbră. Cumva, Ducilor de Sussex li se pare inechitabil faptul că Prințesa Kate Middleton nu a fost luată în colimator de presă, așa cum a fost Meghan. Ba mai mult, Kate Middleton este preferata presei, de cele mai multe ori lăudată.

Experții regali sunt de părere că acum separarea lor a devenit ireconciliabilă. Șansele sunt infime ca cei doi frați să se mai împace.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}