William și Kate au avut mână bună. Nașii Prințesei Charlotte au devenit iarăși părinți

14 decembrie, 2022
Wales, Getty (3) jpg

Thomas și Lucy van Straubenzee s-au cunoscut grație Prințului William și Prințesei Kate, iar familia lor este din cale afară de reușită.

Thomas van Straubenzee și Prințul William, Getty jpg

Cercul de prieteni ai Prinților de Wales este foarte strâns, însă tocmai ce s-a extins! Căci Thomas van Straubenzee și soția Lucy au adus pe lume al doilea copil al cuplului, un fiu.

Van Straubenzee, care este nașul Prințesei Charlotte și prieten din copilărie al prinților William și Harry și soția Lucy, profesoară la fosta școală a lui George și a lui Charlotte sunt mândrii părinți ai lui Albert, noul lor născut.

Thomas and Lucy van Straubenzee, Profimedia jpg

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Prințului William și al Prințesei Kate și s-au căsătorit în iulie 2020. Au și o fetiță, Mary, care a împlinit doi ani. În semn de mare prețuire al Prinților de Wales pentru ei, aceștia au invitat familia van Straubenzee să participe împreună cu ei la slujba de la Sandringham, în iulie 2020.

Un apropiat al cuplului Thomas și Lucy van Straubenzee a declarat Daily Mail că noul născut este un băiețel viguros, care a primit două prenume: Albert, dar și Fenwick, în onoarea unui unchi de-ai lui Thomas, maiorul Ian Fenwick, erou în al Doilea Război Mondial.

Frații Thomas și Charlie Van Straubenzee sunt prieteni din copilărie cu prinții William și Harry, toți patru au învățat la Ludgrove, în Berkshire. Ambii frați au fost cavaleri de onoare la nunta lui Harry cu Meghan în mai 2018, iar Charlie a ținut chiar un discurs la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011. Cuplul despre care toată lumea știe că, mai devreme sau mai târziu, va ajunge pe Tronul Marii Britanii a beneficiat de o ceremonie fastuoasă, în care nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Ba mai mult, Regina Elisabeta însăși s-a implicat foarte activ în pregătirea nunții. Vedem din imagini o suverană încântată de rezultat, alături de soțul său, Prințul Philip.

La rândul său, Prințul Harry a fost cavaler de onoare la nunta lui Charlie van Straubenzee, în august, 2018.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}