Nu o iartă! William și Kate Middleton nu au contactat-o ​​pe Meghan Markle de ziua ei. Cum a sărbătorit Ducesa

8 august, 2022
duci20 jpg

Chiar dacă Prințul William și Kate Middleton au postat de ziua lui Meghan, care a împlinit 41 de ani,  un mesaj pe rețelele de socializare, cei doi nu au comunicat cu ea altfel.

„Angajații lui Kate și William au postat un mesaj de ziua lui Meghan pe rețelele sociale, ”La mulți ani Ducesei de Sussex!” . S-a considerat suficient”, spune o sursă. „Există o legătură foarte slabă între William și fratele său, Harry.  Și chiar mai puține contacte între Kate și Meghan. Cuplurile nu sunt în război, dar nu sunt prietene. Ambii frați  au mers mai departe cu viața lor în direcții diferite. Desigur, există sânge rău, dar nici William, nici Kate nu sunt interesați să-și spele rufele murdare în public. Își doresc doar ca Harry și Meghan să facă la fel”.

duci7 jpg

De când Meghan și Harry, în vârstă de 37 de ani, au părăsit familia regală în 2020, mesajele lui William și Kate s-au rărit.

În 2021, Harry și soția sa au făcut mai multe acuzații la adresa familiei regale care nu i-au plăcut fratelui său. De atunci, cei doi nu au mai reușit să îngroape securea războiului.

„Cred că asta semnalează nu doar că Ducii de Cambridge au un program încărcat, ci și o oarecare lipsă de încredere”, a declarat expertul Katie Nicholl pentru Entertainment  Tonight. „Știu că William și Kate sunt îngrijorați că orice spun sau fac ar putea ajunge să fie divulgat în presă. Așa că acum Meghan și Harry trebuie să dovedească că se poate avea cu adevărat încredere în ei".

Meghan Markle a ținut să marcheze această zi aniversară cu familia și prietenii dragi.Recente pe Ok! Magazine

regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg