"William va fi ultimul rege al Marii Britanii"! Cine e apropiatul lui Meghan Markle care face declarația

27 noiembrie, 2023

Un cunoscut jurnalist și scriitor englez face declarații neașteptate despre Prințul William, care într-o zi va deveni regele Marii Britanii. 

Regele Charles și Prințul William (3) jpg

Omid Scobie, "purtătorul de cuvânt" al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a analizat "lupta pentru supraviețuire" a monarhiei în noua sa carte bombă, afirmând că familia regală este "în criză". Comentatorul regal, care are prieteni comuni cu Ducesa de Sussex, a prezis într-un interviu acordat revistei The Sunday Times că Prințul William ar putea fi ultimul rege al Marii Britanii.

Cartea sa, care urmează să fie lansată marți, face o serie de afirmații, inclusiv una care se referă la o ruptură între Regele Charles al III-lea și Prințul de Wales. Omid Scobie îi descrie pe cei doi ca având "abordări și opinii contradictorii".

El a vorbit cu o sursă anonimă care ar fi afirmat că Prințul William îl vede pe tatăl său ca pe un "monarh de tranziție", notează The Express

Într-un extras din carte publicat în presa internațională scrie: "Punctele lor de vedere, perspectivele lor, sunt foarte diferite și văd că acest lucru va deveni o problemă în anii următori."

Dai Davies, fostul șef al protecției regale din cadrul poliției metropolitane, a criticat cartea lui Omid Scobie. El a declarat: "Este în mod clar o lovitură. Nu cunosc relația dintre tată și fiu, dar mie mi s-au părut întotdeauna apropiați", a declarat el duminică pentru ziarul The Sun.

"Nu aș avea încredere într-un cuvânt pe care acest Scobie îl spune - și de unde își ia sursele este discutabil. Aceasta este doar o altă cascadorie în căutare de publicitate. Sună ca o încercare de a crea o prăpastie între rege și William."

Omid Scobie, care a precizat că nu i-a luat un interviu lui Meghan Markle pentru cartea sa, a spus că Prințul William este un om agitat "cu capul plin" care se simte "din ce în ce mai confortabil cu trucurile murdare ale Palatului".

El atacă monarhia în general, numind-o o "organizație anacronică, intolerantă, impregnată de intoleranță și privilegii", relatează The Sun. În vârstă de 42 de ani, el a mai scris anterior o biografie a familiei Sussex, Finding Freedom, în 2020. Nici Palatul Buckingham și nici Palatul Kensington nu au comentat afirmațiile.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg
Ducele și ducesa de Edinburgh, vizită regală sportivă la Manchester, Profimedia jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg
Kate Middleton în roz jpg
Printesa Kako, Printesa Kiko, Printul Fumihito Akishino   GettyImages 2031804183 jpg
Prințesa Estelle a Suediei, Getty Images jpg