"William va fi ultimul rege al Marii Britanii"! Cine e apropiatul lui Meghan Markle care face declarația

27 noiembrie, 2023

Un cunoscut jurnalist și scriitor englez face declarații neașteptate despre Prințul William, care într-o zi va deveni regele Marii Britanii. 

Regele Charles și Prințul William (3) jpg

Omid Scobie, "purtătorul de cuvânt" al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, a analizat "lupta pentru supraviețuire" a monarhiei în noua sa carte bombă, afirmând că familia regală este "în criză". Comentatorul regal, care are prieteni comuni cu Ducesa de Sussex, a prezis într-un interviu acordat revistei The Sunday Times că Prințul William ar putea fi ultimul rege al Marii Britanii.

Cartea sa, care urmează să fie lansată marți, face o serie de afirmații, inclusiv una care se referă la o ruptură între Regele Charles al III-lea și Prințul de Wales. Omid Scobie îi descrie pe cei doi ca având "abordări și opinii contradictorii".

El a vorbit cu o sursă anonimă care ar fi afirmat că Prințul William îl vede pe tatăl său ca pe un "monarh de tranziție", notează The Express

Într-un extras din carte publicat în presa internațională scrie: "Punctele lor de vedere, perspectivele lor, sunt foarte diferite și văd că acest lucru va deveni o problemă în anii următori."

Dai Davies, fostul șef al protecției regale din cadrul poliției metropolitane, a criticat cartea lui Omid Scobie. El a declarat: "Este în mod clar o lovitură. Nu cunosc relația dintre tată și fiu, dar mie mi s-au părut întotdeauna apropiați", a declarat el duminică pentru ziarul The Sun.

"Nu aș avea încredere într-un cuvânt pe care acest Scobie îl spune - și de unde își ia sursele este discutabil. Aceasta este doar o altă cascadorie în căutare de publicitate. Sună ca o încercare de a crea o prăpastie între rege și William."

Omid Scobie, care a precizat că nu i-a luat un interviu lui Meghan Markle pentru cartea sa, a spus că Prințul William este un om agitat "cu capul plin" care se simte "din ce în ce mai confortabil cu trucurile murdare ale Palatului".

El atacă monarhia în general, numind-o o "organizație anacronică, intolerantă, impregnată de intoleranță și privilegii", relatează The Sun. În vârstă de 42 de ani, el a mai scris anterior o biografie a familiei Sussex, Finding Freedom, în 2020. Nici Palatul Buckingham și nici Palatul Kensington nu au comentat afirmațiile.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg