WOW! Apariția senzațională a Prințesei Charlene la un bal din Monte-Carlo

Asta da, apariție! Soția Prințului Albert de Monaco, moștenitorul tronului monegasc, a strălucit pur și simplu la cea de-a 64-a ediție a Galei Crucii Roșii, organizată la Monte Carlo.

Au fost gazdele unei gale somptuoase

În fiecare vară, Prințul Albert și soția sa, Prințesa Charlene de Monaco, sunt gazdele Galei Crucii Roșii. La ediția de anul acesta, organizată vineri la Monte Carlo Sporting Club, au luat parte unele dintre cele mai cunoscute vedete locale, dar și internaționale, precum Monica Bellucci, Billy Zane, Isabell Kristensen sau Christopher Froome.

Însă, cea care a strălucit de departe cel mai tare a fost chiar amfitriona serii, Prințesa Charlene de Monaco. Aceasta a avut o apariție de neuitat, optând pentru un outfit total neobișnuit pentru ea, dar extrem de reușit. Ne referim la outfitul futuristic, în nuanțe metalice, care i-a pus în evidență silueta de întotătoare a lui Charlene.

O apariție de neuitat!

Fără doar și poate, Charlene a fost apariția serii, prințesa ieșind considerabil din sfera ei de confort stilistic și optând pentru acest outfit atât de nonconformist și actual, care i-a venit, de altfel, mănușă. Nouă ne-a plăcut, vouă?

Un outfit nonconformist!

Iată o galerie foto a momentelor speciale ale acestei gale și mai multe cadre cu ținuta aleasă de soția Prințului Albert de Monaco!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA