Zâmbește din nou! Charlene de Monaco, într-o ținută cool, de toamnă, la Paris Fashion Week

5 octombrie, 2022

Este evident că soția Prințului Albert de Monaco este o consumatoare avidă de fashion. Stilul ei deosebit este o dovadă clară în acest sens.

charlene de monaco foto profimedia  jpg

După o primă apariție remarcabilă în primul rând al prezentării de modă Akris de weekendul trecut, Charlène din Monaco a revenit, ieri, la Săptămâna Modei de la Paris. Prințesa de Monaco a participat la prezentarea Louis Vuitton organizată marți, 4 octombrie, în curtea Muzeului Luvru. Așezată alături de Bernard Arnault (directorul general al grupului LVMH), prințesa a admirat zâmbitoare noua colecție de primăvară-vară 2023 a brandului.

Așa cum era de așteptat, Charlene de Monaco a avut o ținută foarte șic, alcătuită din pantaloni negri și o jachetă în carouri mov, din material lucios, purtată peste o bluză albă. Zâmbitoare și cu părul blond tuns scurt, coafură la care Charlene se pare că nu vrea să renunțe, aceasta a afișat o dispoziție de milioane la prezentarea de modă cu pricina. 

De la întoarcerea ei în Principatul de Monaco, după aproape un an petrecut în Africa de Sud din cauza unei infecții ORL, prințesa pare într-o stare mai bună ca niciodată: în această vară, soția lui Albert a participat la aproape toate evenimentele regale europene care sunt importante pentru soțul ei, precum Balul Rozelor și, cel mai recent, funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

În vârstă de 44 de ani și mama gemenilor de șapte ani Jacques și Gabriella, Prințesa Charlene pare că a trecut peste perioada tulbure care a trimis-o, toamna trecută, la o clinică de reabilitare din Elveția, citând ca motiv epuizarea fizică și psihică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg