Zâmbete și pupături! Regina Camilla s-a revăzut cu Andrew Parker-Bowles, fostul ei soț, la Royal Ascot

29 iulie, 2024

La evenimentul unde s-a întâlnit cu Andrew Parker-Bowles, fostul ei soț, Regina Camilla a apărut fără Regele Charles.

Regina Camilla și Andrew Parker Bowles Foto profimedia (1) jpg

Regina Camilla părea să fie numai zâmbete sâmbătă, când a apărut la Royal Ascot, fără Regele Charles. La scurt timp după sosire, Majestatea Sa a fost întâmpinată de fostul ei soț, Andrew Parker-Bowles, iar cei doi s-au sărutat pe obraz.

Reacția Reginei Camilla când l-a văzut pe fostul soț

În vârstă de 77 de ani, la evenimentul de sâmbătă, Regina Camilla a purtat o minunată rochie midi cu flori albastre și albe, pe care a asortat-o cu o curea albă și pantofi asortați.

Spre surprinderea tuturor, Regina Camilla a radiat când l-a văzut pe Andrew Parker-Bowles, fostul ei soț. Acesta și-a dat pălăria jos de pe cap, Camilla i-a zâmbit, iar apoi s-au pupat prietenește.

În timpul evenimentului cei doi au socializat, cursa de cai având un început palpitant astfel că Regina Camilla a făcut câteva mutre surprinzătoare în timp ce privea totul din incinta regală.

Ulterior, ea s-a întâlnit cu unii dintre călăreții prezenți la eveniment, vorbind cu ei după încheierea cursei.

Povestea de iubire dintre Regina Camilla și Andrew Parker Bowles

Andrew Parker Bowles, un ofițer al armatei britanice care avea să ajungă la rangul de brigadier, a cunoscut-o pe Camilla la sfârșitul anilor ’60, deși cuplul și-a anunțat logodna abia în 1973. Pe 4 iulie 1943, Andrew și Camilla s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii romano-catolice, urmată de o recepție la Palatul St. James. Poziția cuplului ca membru al Familiei Regale s-a reflectat în lista invitaților din ziua nunții lor, la care au participat Regina Mamă, Prințesa Margaret și Prințesa Anne.

Nunta a fost evocată și în sezonul 3 al serialului „The Crown” de pe Netlflix. Camilla a purtat o rochie albă cu decolteu la baza gâtului, cu un mic volan, mâneci lungi și un tiv cu volane. Pe cap, a purtat un voal alb lung, împodobit cu Tiara Cubitt-Shand. Tiara cu diamante a fost adăugată la colecția de familie a Camillei de către bunica sa, Sonia Keppel Cubitt, care a fost apoi transmisă prin fiica sa, Rosalind Shand (mama Camillei). Ani mai târziu, a fost purtat de fata Camillei, Laura, în 2006, când s-a căsătorit cu Harry Lopes.

Regina Camilla și Andrew Parker Bowles au fost căsătoriți din 1973 până în 1995, timp în care au locuit la Middlewick House, o casă în stil georgian din Wiltshire. și au avut doi copii: pe Tom Parker Bowles, azi scriitor culinar și fin al Regelui Charles, și Laura Lopes, curator de artă. De asemenea, au împreună cinci nepoți: Lola și Freddy Parker Bowles, și Eliza, Louis și Gus Lopes. Freddy, Louis și Gus au fost printre cei opt paji de onoare la Încoronare.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg