Zâmbitoare și bucuroasă! Noua apariție a Reginei Letizia la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

2 august, 2024

Cu Turnul Eiffel pe fundal, Regina Letizia s-a pozat cu María Pérez, sportiva din Spania care a câștigat argintul la proba feminină de 20 km mers pe jos, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Regina Letizia la JO de la Paris Foto Profimedia (1) jpg

După ce Prințesa Leonor și Infanta Sofia i-au încurajat pe sportivii Spaniei la Jocurile Olimpice de la Paris timp de patru zile, miercurea aceasta, mama lor, Regina Letizia a urmărit meciul feminin de polo pe apă care a adus victoria spaniolilor. Emoționată de reușită, ea s-a ridicat de pe scaun explodând de bucurie. O zi mai târziu, Regina Letizia a continuat să își ofere sprijinul, arătând că este cel mai bun fan și foarte mândră, euforică și mulțumită de reușita sportivilor Spaniei. 

Îmbrăcată în blugi și un tricou roșu, Regina Letizia a asistat la cursa feminină de 20 km de mers pe jos din piața Trocadero din Paris, cursă care a trebuit să fie amânată din cauza condițiilor meteorologice. La această competiție au participat spanioloaicele Laura García-Caro, Cristina Montesinos și María Pérez, aceasta din urmă obținând medalia de argint, la 25 de secunde în urma chinezoaicei Yang Jiayu. 

La sosire, Regina Letizia s-a lăsat fotografiată cu câteva persoane care au recunoscut-o și s-a îndreptat spre locul unde se aflau sportivii spanioli. La finalul cursei, Regina Letizia s-a apropiat de María Pérez, care era foarte emoționată, și a felicitat-o pentru performanța sa "incredibilă". Regina Letizia a profitat, de asemenea, de ocazie pentru a-l felicita pe Álvaro Martín pentru medalia de bronz obținută la proba masculină de 20 km mers pe jos. 

Din Piața Trocadero, Regina Letizia s-a deplasat la centrul acvatic pentru a asista la meciul de polo masculin dintre echipa națională a Spaniei și Serbia, în cadrul turului preliminar al Jocurilor Olimpice 2024. Așteptarea creată la sosirea sa a fost atât de mare încât mulți spectatori i-au cerut selfie-uri pentru a imortaliza momentul.

Încă o dată, Regina Letizia a adus noroc echipei Spaniei, deoarece jucătorii de polo i-au învins pe sârbi într-un meci emoționant încheiat cu scorul de de 11-15. După meci, Regina s-a apropiat de sportivi pentru a-i felicita. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg