Zâna cea bună Kate! Ce gest superb a făcut Prințesa pentru o vedetă, chiar în timpul chimioterapiei

25 aprilie, 2024

Deși de la Crăciunul trecut Kate Middleton nu a mai avut nicio întâlnire publică regală, faptele sale bune sunt rememorate de oamenii a căror existență a atins-o cu blândețea și empatia sa.

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg

Un exemplu în acest sens este mărturia unei celebrități care a trecut prin chimioterapie, la fel ca Prințesa. Iar declarațiile sale sunt cutremurătoare.

Kate Middleton a fost printre cei care i-au oferit sprijin starului de la ”Strictly Come Dancing”, Amy Dowden, după ce a împărtășit vestea că a fost diagnosticată cu cancer de sân anul trecut.

După cum a dezvăluit dansatoarea în episodul de miercuri al emisiunii ”Loose Women”, Prințesa de Wales a impresionat-o cu bunătatea și înțelegerea sa, când s-au întâlnit în timpul tratamentului de chimioterapie al lui Amy și chiar i-a făcut și o ofertă incredibil de generoasă.

Kate Middleton foto  GettyImages jpg

Amy a rememorat în emisiune, potrivit publicației HELLO!: ”În timpul chimioterapiei mele, am avut șansa s-o cunosc pe Kate Middleton, care a fost foarte atentă cu mine și mi-a dăruit o mulțime de timp din programul său încărcat. A fost foarte amabilă și extrem de generoasă. Prințesa de Wales mi-a spus să o anunț dacă mă poate ajuta cu ceva.”

Amy Dowden a fost impresionată, copleșită de empatia de care a dat dovadă viitoarea regină britanică. Tocmai de aceea, este uimită de diagnosticul pe care luna trecută Prințesa de Wales l-a făcut public. Acum și ea, la rândul său, urmează chimioterapia, după ce prezența cancerului a fost detectată în urma operației majore abdominale pe care a suferit-o neașteptat în ianuarie 2024.

Amy spune că s-a întristat când a auzit diagnosticul prințesei. Lupta cu cancerul nu este deloc una ușoară.

„Nu vreau să treacă nimeni prin asta, este o amintire prea recentă pentru mine”. Vedeta a suferit o mastectomie și face chimioterapie de când și-a dezvăluit diagnosticul în mai anul trecut.

„Această știre m-a lovit personal destul de tare”, a împărtășit tânăra de 33 de ani într-un videoclip postat pe Instagram. „Să ne rugăm pentru prințesa noastră”, a adăugat ea.

Kate a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră în ianuarie și, la acea vreme, se credea că afecțiunea nu este canceroasă. Cu toate acestea, testele postoperatorii au constatat ulterior că celulele canceroase au fost prezente.

Momentan, Kate a lăsat complet deoparte orice îndatorire regală și se focusează exclusiv pe terapia sa. De de ziua mezinului său a realizat însă o fotografie cu acesta, căci fotografiile pe care le face copiilor sunt o tradiție de familie pe care nu a vrut să o sară, chiar dacă se află într-o situație delicată din punct de vedere al sănătății.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
Prințul Charles sursa foto  GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica  Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023  profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton foto  Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg