Zâna cea bună Kate! Ce gest superb a făcut Prințesa pentru o vedetă, chiar în timpul chimioterapiei

25 aprilie, 2024

Deși de la Crăciunul trecut Kate Middleton nu a mai avut nicio întâlnire publică regală, faptele sale bune sunt rememorate de oamenii a căror existență a atins-o cu blândețea și empatia sa.

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg

Un exemplu în acest sens este mărturia unei celebrități care a trecut prin chimioterapie, la fel ca Prințesa. Iar declarațiile sale sunt cutremurătoare.

Kate Middleton a fost printre cei care i-au oferit sprijin starului de la ”Strictly Come Dancing”, Amy Dowden, după ce a împărtășit vestea că a fost diagnosticată cu cancer de sân anul trecut.

După cum a dezvăluit dansatoarea în episodul de miercuri al emisiunii ”Loose Women”, Prințesa de Wales a impresionat-o cu bunătatea și înțelegerea sa, când s-au întâlnit în timpul tratamentului de chimioterapie al lui Amy și chiar i-a făcut și o ofertă incredibil de generoasă.

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Amy a rememorat în emisiune, potrivit publicației HELLO!: ”În timpul chimioterapiei mele, am avut șansa s-o cunosc pe Kate Middleton, care a fost foarte atentă cu mine și mi-a dăruit o mulțime de timp din programul său încărcat. A fost foarte amabilă și extrem de generoasă. Prințesa de Wales mi-a spus să o anunț dacă mă poate ajuta cu ceva.”

Amy Dowden a fost impresionată, copleșită de empatia de care a dat dovadă viitoarea regină britanică. Tocmai de aceea, este uimită de diagnosticul pe care luna trecută Prințesa de Wales l-a făcut public. Acum și ea, la rândul său, urmează chimioterapia, după ce prezența cancerului a fost detectată în urma operației majore abdominale pe care a suferit-o neașteptat în ianuarie 2024.

Amy spune că s-a întristat când a auzit diagnosticul prințesei. Lupta cu cancerul nu este deloc una ușoară.

„Nu vreau să treacă nimeni prin asta, este o amintire prea recentă pentru mine”. Vedeta a suferit o mastectomie și face chimioterapie de când și-a dezvăluit diagnosticul în mai anul trecut.

„Această știre m-a lovit personal destul de tare”, a împărtășit tânăra de 33 de ani într-un videoclip postat pe Instagram. „Să ne rugăm pentru prințesa noastră”, a adăugat ea.

Kate a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră în ianuarie și, la acea vreme, se credea că afecțiunea nu este canceroasă. Cu toate acestea, testele postoperatorii au constatat ulterior că celulele canceroase au fost prezente.

Momentan, Kate a lăsat complet deoparte orice îndatorire regală și se focusează exclusiv pe terapia sa. De de ziua mezinului său a realizat însă o fotografie cu acesta, căci fotografiile pe care le face copiilor sunt o tradiție de familie pe care nu a vrut să o sară, chiar dacă se află într-o situație delicată din punct de vedere al sănătății.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg