Regalul copleșit de regrete, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Ce n-a apucat s-o întrebe pe suverană

30 septembrie, 2022
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg

Decesul iubitei suverane a lăsat un gol imens în familia regală, unde Regina era foarte iubită de copii, nepoți și strănepoți.

Alintată de aceștia Gan-Gan, adorau să-și petreacă timpul cu Maiestatea Sa și să îi asculte pățaniile istorice.

Chiar și cei care s-au alăturat familiei prin căsătorie au îndrăgit-o foarte mult. Unul dintre aceste persoane este și Mike Tindall, soțul Zarei Tindall, cea mai mare nepoată a Elisabetei a II-a.

Bărbatul se declară norocos că a avut această șansă unică, de a o cunoaște pe Regină, o filă de istorie. Jucătorul de rugby s-a însurat cu Zara în 2011 și este măcinat de regrete. Într-o emisiune recentă, ”The Good, The Bad & The Rugby”, regalul a făcut câteva mărturii importante.

Mike spune că regretă amarnic că nu a profitat mai mult de timpul petrecut cu cea mai longevivă și iubită suverană a Regatului Unit: ”Am foarte multe regrete și-mi doresc să o fi întrebat-o mai multe.”, a dezvăluit Tindall. ”Am avut onoarea de a-i fi aproape.”, este copleșit sportivul, care a participat mereu cu mare drag la toate evenimentele regale, la bine și la rău.

El a fost întrebat: ”Dacă ai putea să te întorci în timp, ce ai vrea să mai afli de la Maiestatea Sa?”. Iată ce răspuns a dat: ”Aș vrea să aflu mai multe detalii istorice, lucruri inedite la care a fost martoră, întâlnirea cu cei 15 premieri, întrevederile cu președinții, nu știu câți au fost. N-aș mai rata să aflu totul. Când s-a întâlnit cu dictatori, a rămas neutră. Și-a făcut datoria magistral”, și-a dat seama acum soțul uneia dintre nepoatele Elisabetei.

Mike Tindall este ginerele Prințesei Anne, singura fiică a regretatei Regine. Acesta a mai spus că la vârsta ei, era normal să treacă dincolo, însă ca rudă nu ești niciodată pregătit. De asemenea, a mărturisit că soția lui a fost distrusă. Împreună au participat la funeraliile regale din 19 septembrie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg