Zara Tindall și familia neștiută a nepoatei regale

14 octombrie, 2022

Nepoata cea mai mare a regretatei Elisabeta, fiica Prințesei Anne și verișoara preferată a lui Harry și a lui William are niște legături de familie aproape obscure.

zara si mark phillips profimedia jpg

Ei bine, pe lângă toate aceste rubedenii regale, Zara Tindall are și o familie secundară fără sânge albastru, mai puțin cunoscută, dar de care aceasta este deopotrivă de apropiată. Acum în vârstă de 41 de ani, Zara a venit pe lume în timpul primului mariaj al Prințesei Anne cu chipeșul căpitan Mark Phillips, fost membru în echipa olimpică de echitație a Marii Britanii. De la el a moștenit, de altfel, și Zara Tindall pasiunea pentru sportul ecvestru, pe care l-a practicat, la rândul ei, cu succes. Phillips și singura fiică a Reginei Elisabeta s-au căsătorit în anul 1973 și au avut împreună doi copii, pe Zara și pe Peter Phillips, însă acest mariaj a ajuns la sfârșit și nu fără o fărâmă de scandal.

anne si mark phillips foto profimedia jpg

Motivul? Aventurile Prințesei Anne, mai întâi cu un bodyguard de-al ei, apoi chiar cu cel care i-a devenit mai târziu soț, ofițerul de marină Tim Laurence. Cu acesta din urmă, Anne s-a căsătorit chiar în anul în care s-a pronunțat divorțul de Phillips, și anume 1992. Tatăl Zarei n-a avut prea multe de câștigat după ce s-a pronunțat divorțul de Anne, acesta acceptând o înțelegere în valoare de doar 3 milioane de dolari, pentru ca, azi, averea lui personală să se ridice la circa 15–20 de milioane de lire sterline, o sumă nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Cum era normal, și tatăl Zarei și-a refăcut viața după ce-a ieșit din familia regală britanică, ba chiar i-a dăruit acesteia două surori, cu care nepoata răposatei regine încearcă să aibă o legătură cât se poate de normală. Acest lucru s-a putut observa cu ochiul liber în luna iulie a acestui an, când Zara Tindall și cele două fiice ale sale și-ale lui Mike Tindall, Mia și Lena, s-au aflat în prim plan la nunta lui Stephanie Phillips. În vârstă de 25 de ani, aceasta este fiica lui Mark Phillips din al doilea său mariaj, cu americanca Stephanie Pflueger, o femeie care a făcut parte din echipa americană de dresaj de cai la Olimpiada de la Los Angeles din 1984. 

Pasiunea pentru hipism i-a unit, aşadar, pe cei doi şi i-au transmis-o, mai departe, fiicei Stephanie. În ciuda faptului că are rude regale, Stephanie duce o viaţă anonimă, ba chiar a lucrat într-un bar, în adolescenţă, pentru a strânge un ban în plus. Singurele evenimente regale la care a luat parte aceasta au fost nunţile fraţilor ei de tată, Peter Phillips şi Zara Tindall. Pe lângă această soră de care-i foarte apropiată, Zara Tindall mai are una despre care se știu mai puține detalii, pe numele ei Felicity Tonkin, în vârstă de 37 de ani. Ei bine, această femeie a venit pe lume în anul 1985, într-o perioadă în care Mark Phillips și Anne erau cât se poate de căsătoriți, fiind fructul unei scurte aventuri a căpitanului cu o profesoară de artă din Noua Zeelandă, pe numele ei Heather Tonkin. Să-nțelegem că s-a călcat strâmb de ambele părți în acel mariaj regal…

Potrivit presei britanice, Zara Tindall nu a întâlnit-o niciodată pe Felicity, care locuiește și acum în Noua Zeelandă și a cărei mamă s-a plâns că familia regală n-a vrut să aibă niciun fel de legătură cu ea. Cu toate acestea, este interesant de aflat că și Felicity este pasionată de echitație, iar profesia ei de bază este cea de veterinar specializat în cabaline.

Avem de-a face, cu siguranță, c-o încurcătură familială interesantă în ceea ce-i privește pe părinții Zarei Tindall, cu atât mai mult cu cât tatăl ei trăiește, azi, o nouă iubire, după ce-a divorțat a doua oară în anul 2012. Ajuns la 74 de ani, căpitanul este inseparabil de noua lui iubită, o femeie de aceeași vârstă cu Zara Tindall, și anume 41 de ani. Femeia este belgiancă, răspunde la numele de Florence Standaert și practică, bineînțeles, echitația. Aventurile amoroase și caii sunt, de altfel, cele două constante atât în existența primului soț al Prințesei Anne, cât și în cea a singurei fiice a reginei. În ciuda acestor infidelități de ambele părți, Anne și Mark au rămas neobișnuit de buni prieteni peste ani, dovadă fiind și prezența primei la nunta lui Stephanie Phillips, cu care prințesa nu are niciun fel de legătură de rudenie. No hard feelings, darling...

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate william 24 jpg
kate- william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle sursa  Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry sursa  GettyImages jpg
charles camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina- camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar  Profimedia jpg
Familia Regala daneza  Instagram, Casa Regala daneza jpg