Ziua 1 a turneului regal. Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Irlanda

Așa cum s-a anunțat anterior, imediat după ceremonia centenarului RAF, Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au zburat către Dublin, Irlanda. Așa se face că la orele după-amiezii, Ducii de Sussex erau deja întâmpinați de înalți oficiali din Dublin, pentru a fi conduși la o întâlnire cu prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar.

Ducii de Sussex au aterizat în Dublin, ieri după-amiază

Ducii de Sussex au plecat în primul lor turneu regal. La aproape două luni de la nunta lor, Meghan și Harry se descurcă de minune în noul rol regal, asigurând legăturile diplomatice ale coroanei britanice cu toate statele din Commonwealth. Timp de câteva zile, cei doi vor participa la nenumărate întruniri oficiale și activități pregătite special pentru ei.

Ieri, la aterizarea pe aeroportul din Dublin, Ducesa de Sussex a purtat o creație superbă, semnată de casa de modă Givenchy, într-o nuanță de verde smarald. Ea și-a completat outfitul cu o geantă Strathberry Mid și stilettos nude. Părul și l-a coafat elegant, într-un coc, iar machiajul a fost unul discret. Și prințul Harry a fost la fel de stilat, purtând un costum elegant, blue-navy. Iată mai multe fotografii din primele ore ale turneului lor regal!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA