Ziua la chimioterapie, seara la eveniment! Declarații noi făcute de Regele Charles despre tratamentul său

14 iunie, 2024

De curând, Regele Charles a ținut un eveniment unde s-a întâlnit cu artistul Rod Stewart. Monarhul i-a făcut artistului dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul.

Regele Charles foto Getty Images (6) jpg

Pe 11 iunie, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, i-a primit pe Rod Stewart, David Beckham, Naomi Campbell, Sienna Miller, Edward Enninful și alții la Palatul St. James din Londra pentru premiile inaugurale ale Fundației Regelui.

Rod Stewart, un ambasador al organizației caritabile, a primit și o distincție la eveniment. Potrivit cântărețului, monarhul Marii Britanii a făcut dezvăluiri despre tratamentul său împotriva cancerului, i-a spus că a făcut chimioterapie înainte de evenimentul de marți. 

„A primit tratament astăzi, mi-a spus. Am trecut prin toate astea. Am făcut tratament cinci zile pe săptămână. Ca și el, încă mai lucram. Este remarcabil", a spus Rod Stewart, potrivit Daily Mail. În septembrie 2019, cântărețul a anunțat că se află în remisie după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată în februarie 2016. Timp de doi ani, el a făcut chimioterapie. 

Regele Charles a discutat de mai multe ori despre starea sa de sănătate de la reluarea îndatoririlor publice la sfârșitul lunii aprilie, după ce Palatul Buckingham a anunțat în februarie diagnosticul său de cancer.

În timpul primei sale apariții publice la University College Hospital Macmillan Cancer Centre după ce o perioadă nu a participat la evenimente cu public, el a vorbit despre încărcătura emoțională a unui diagnosticului de cancer.

El i-a spus unui pacient: „Întotdeauna este un pic șocant când îți spun". A doua zi, Regina Camilla a declarat că soțul ei a fost "încântat" să se întoarcă la muncă, iar Regele Charles a glumit în timpul primului său angajament solo, săptămâna următoare, spunând că este bucuros că a "ieșit din cușcă". Odată cu trecerea timpului, Regele Charles a primit acceptul medicului să călătorească în străinătate. Recent, el a luat parte la un eveniment în Franța, semn că tratamentul împotriva cancerului e eficient și monarhul se simte din ce în ce mai bine. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla la expoziția Gardening Bohemia, GettyImages (1) jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg