Ziua la chimioterapie, seara la eveniment! Declarații noi făcute de Regele Charles despre tratamentul său

14 iunie, 2024

De curând, Regele Charles a ținut un eveniment unde s-a întâlnit cu artistul Rod Stewart. Monarhul i-a făcut artistului dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul.

Regele Charles foto Getty Images (6) jpg

Pe 11 iunie, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, i-a primit pe Rod Stewart, David Beckham, Naomi Campbell, Sienna Miller, Edward Enninful și alții la Palatul St. James din Londra pentru premiile inaugurale ale Fundației Regelui.

Rod Stewart, un ambasador al organizației caritabile, a primit și o distincție la eveniment. Potrivit cântărețului, monarhul Marii Britanii a făcut dezvăluiri despre tratamentul său împotriva cancerului, i-a spus că a făcut chimioterapie înainte de evenimentul de marți. 

„A primit tratament astăzi, mi-a spus. Am trecut prin toate astea. Am făcut tratament cinci zile pe săptămână. Ca și el, încă mai lucram. Este remarcabil", a spus Rod Stewart, potrivit Daily Mail. În septembrie 2019, cântărețul a anunțat că se află în remisie după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată în februarie 2016. Timp de doi ani, el a făcut chimioterapie. 

Regele Charles a discutat de mai multe ori despre starea sa de sănătate de la reluarea îndatoririlor publice la sfârșitul lunii aprilie, după ce Palatul Buckingham a anunțat în februarie diagnosticul său de cancer.

În timpul primei sale apariții publice la University College Hospital Macmillan Cancer Centre după ce o perioadă nu a participat la evenimente cu public, el a vorbit despre încărcătura emoțională a unui diagnosticului de cancer.

El i-a spus unui pacient: „Întotdeauna este un pic șocant când îți spun". A doua zi, Regina Camilla a declarat că soțul ei a fost "încântat" să se întoarcă la muncă, iar Regele Charles a glumit în timpul primului său angajament solo, săptămâna următoare, spunând că este bucuros că a "ieșit din cușcă". Odată cu trecerea timpului, Regele Charles a primit acceptul medicului să călătorească în străinătate. Recent, el a luat parte la un eveniment în Franța, semn că tratamentul împotriva cancerului e eficient și monarhul se simte din ce în ce mai bine. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg