Ziua la chimioterapie, seara la eveniment! Declarații noi făcute de Regele Charles despre tratamentul său

14 iunie, 2024

De curând, Regele Charles a ținut un eveniment unde s-a întâlnit cu artistul Rod Stewart. Monarhul i-a făcut artistului dezvăluiri despre lupta sa cu cancerul.

Regele Charles foto Getty Images (6) jpg

Pe 11 iunie, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, i-a primit pe Rod Stewart, David Beckham, Naomi Campbell, Sienna Miller, Edward Enninful și alții la Palatul St. James din Londra pentru premiile inaugurale ale Fundației Regelui.

Rod Stewart, un ambasador al organizației caritabile, a primit și o distincție la eveniment. Potrivit cântărețului, monarhul Marii Britanii a făcut dezvăluiri despre tratamentul său împotriva cancerului, i-a spus că a făcut chimioterapie înainte de evenimentul de marți. 

„A primit tratament astăzi, mi-a spus. Am trecut prin toate astea. Am făcut tratament cinci zile pe săptămână. Ca și el, încă mai lucram. Este remarcabil", a spus Rod Stewart, potrivit Daily Mail. În septembrie 2019, cântărețul a anunțat că se află în remisie după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată în februarie 2016. Timp de doi ani, el a făcut chimioterapie. 

Regele Charles a discutat de mai multe ori despre starea sa de sănătate de la reluarea îndatoririlor publice la sfârșitul lunii aprilie, după ce Palatul Buckingham a anunțat în februarie diagnosticul său de cancer.

În timpul primei sale apariții publice la University College Hospital Macmillan Cancer Centre după ce o perioadă nu a participat la evenimente cu public, el a vorbit despre încărcătura emoțională a unui diagnosticului de cancer.

El i-a spus unui pacient: „Întotdeauna este un pic șocant când îți spun". A doua zi, Regina Camilla a declarat că soțul ei a fost "încântat" să se întoarcă la muncă, iar Regele Charles a glumit în timpul primului său angajament solo, săptămâna următoare, spunând că este bucuros că a "ieșit din cușcă". Odată cu trecerea timpului, Regele Charles a primit acceptul medicului să călătorească în străinătate. Recent, el a luat parte la un eveniment în Franța, semn că tratamentul împotriva cancerului e eficient și monarhul se simte din ce în ce mai bine. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg