Zodiile nu-i ajută deloc pe Meghan și Harry. Leul și Fecioara nu fac casă bună împreună: atât de diferiți

30 august, 2024

În ceea ce privește compatibilitatea astrală a cuplurilor de la Palatul Buckingham, fiul cel mic al regelui și fosta actriță americană se află la coada clasamentului, cu doar 35%. 

Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (1) jpg

Considerat de unii „oaia neagră a familiei regale”, Prințul Harry (39) este, de fapt, destul de tradiționalist, evitând să facă schimbări majore fără să le planifice bine. Nici măcar plecarea lui din țară și renunțarea la îndatoririle regale n-a fost pe cât de spontană ne-am imagina, el cochetând cu ideea ani de zile.

Pragmatică și inteligentă, această Fecioară tipică (15 septembrie) are o neliniște mocnită în ea, însă este perfect capabilă să-și păstreze concentrarea asupra a ceea ce o preocupă și să se comporte civilizat, în ciuda pornirilor ei rebele. Spre deosebire de el, Meghan (42), un Leu mândru și puternic (4 august), e plină de pasiune și mai sociabilă decât britanicul regal.

Ducesa de Sussex are acea Markle Sparkle (n.r. strălucirea Markle) pe care o vedem la fiecare apariție publică, un optimism înnăscut și un magnetism vizibil încă din prima zi a mediatizării ei excesive. Dacă, pentru Meghan, 2022 și 2023 au fost ani în care nivelul energiei a fost mai scăzut decât de obicei, Harry mai are de tras până în 2026 din cauza provocărilor întâlnite în parteneriatele lui, dar și la nivel personal.

„Leii și Fecioarele se cam chinuie să găsească numitori comuni”, ne pun în vedere astrologii. „Partea extrovertită și dominantă a Leului va eclipsa întotdeauna Fecioara timidă”, au adăugat aceștia. Însă astrograma Prințului Harry „ascunde” niște elemente de apă care vorbesc despre încăpățânare și dorința de-a nu fi constrâns în vreun fel, lucruri perfect pe placul soției sale.

Din fericire pentru ei și viitorul lor împreună, Meghan Markle are ascendentul în Rac, lucru care-i amintește lui Harry de mama lui, un Rac sentimental și sensibil, și este familistă, interesată de relații pe viață, nu aventuri, întocmai ca Prințesa Diana.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg

Așadar, nu se întrevăd semne că mariajul lor are zilele numărate, însă trebuie găsit acel echilibru absolut necesar între două personalități distincte.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg