Zvonurile despre relația Prințului William cu Rose Hanbury au reapărut în legătură cu situația lui Kate

5 martie, 2024

În timp ce Palatul a confirmat din nou că Prințesa de Wales nu va fi văzută în public până cândva în jurul Paștelui, unele zvonuri o implică pe Rose Hanbury în toate acestea.

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149991 jpg

Mai exact, multe postări legate de acest subiect de pe platforma X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, susțin că absența lui Kate este cauzată de presupusa relație a Prințului William cu vecina familiei, Rose Hanbury.

„Cred că Kate Middleton i-a trimis actele de divorț lui William, deoarece n-a putut trece peste înșelăciune, dar a făcut-o când Charles a aflat că are cancer, așa că Palatul a spus: Nu putem avea un viitor rege necăsătorit!. Și acum fac totul pentru a o face să rămână, dar ea refuză să participe la această șaradă”, scrie un internaut care este de părere că Hanbury a revenit în peisaj.

"Iată ce cred eu: operația abdominală a lui Kate este o evadare pentru că William continuă să se vadă cu Rose Hanbury”, scrie un altul.

După cum bine știm, Rose Hanbury, la rândul ei căsătorită și mamă, și Kate Middleton au fost bune prietene de ani de zile, dar în 2019, ziarul The Sun a publicat un articol în care spunea că cele două s-a certat teribil din cauza că prințesa a descoperit aventura vecinei sale din Norfolk cu William.

Până una-alta, ieri, în presa din toată lumea au apărut o serie de fotografii cu Prințesa de Wales văzută în public pentru prima dată de la spitalizarea de la începutul acestui an.

Kate este văzută în mașină cu mama ei, Carole Middleton, cea din urmă aflându-se la volanul unui SUV pe care-l conducea în apropiere de Castelul Windsor.

În imaginea obținută de site-ul TMZ, Kate Middleton este văzută purtând ochelari de soare și, în mod curios, cele două femei nu erau însoțite de vreun agent de securitate. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg