Vedete

Ruby a pozat provocator, doar în bikini: "Asta sunt eu, cu bune şi cu rele, fără edit şi filtre"

Ruby a pozat provocator, doar în bikini: "Asta sunt eu, cu bune şi cu rele, fără edit şi filtre" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ruby e tare mândră de corpul pe care îl are la cei 31 de ani ai săi. Are mare grijă să facă sport, tratamente şi ţine chiar şi o dietă. A pozat acum provocator, aproape goală, precizând că îi place foarte mult de ea, cum arată acum. 

Ştim că e una dintre cele mai îndrăzneţe cântăreţe din România! Ruby a renunţat la haine în plină vară, a pozat recent doar într-o pereche de bikini minusculi. A avut şi un scop cu această poză, le-a sfătuit pe femei să se iubească mai mult, să îşi aprecieze corpul oricum ar fi. Ea s-a arătat în faţa fanilor fără sutien, naturală, aşa cum e ea, fără filtre, sau fără vreo editare: 

"Poate unora o să li se pară prea mult poză asta, sau n-o să le placă... Dar mă simt prea bine în pielea mea şi cu mine că să o ţin ascunsă în telefon! Asta sunt eu, cu bune şi cu rele, fără edit şi filtre!

Îmi place de mine cel mai mult din lume aşa! Învăţaţi să va uitaţi în oglindă şi să vedeţi în ea cea mai frumoasă şi iubita persoană din viaţă voastră! O să va schimbe viaţa treaba asta! Nu există defecte şi nici perfecţiune, există individualitate şi trebuie iubita şi sărbătorită!😉 Când eşti bine cu tine, poţi să apreciezi binele şi frumosul din jurul tău!♥️ Prea deep pentru o poză în juma de costum de baie da’ chiar nu e vrăjeală, self love u e mare lucru, încercaţi!", a transmis Ruby.

Priviţi imaginile în galeria foto!

V-o mai amintiţi pe Ruby în Playboy? Fotografii de arhivă cu artista goală complet!

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţara noastră, reuşeşte la fiecare apariţie să se facă remarcată.  Focoasa Ruby, căci despre ea este vorba, a ştiut, încă de când s-a lansat în industria muzicală, să se menţină în lumina reflectoarelor şi să atragă toate privirile. Dacă în muzică a avut un succes incredibil cu piese precum „Condimente“ (feat. Nosfe) şi „Bună, ce mai zici?“ (feat. Dorian Popa), care au împreună aproape 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, Ruby s-a menţinut în atenţia presei şi a publicului şi prin alte mijloace.

Spre exemplu, în vara anului 2012, artista a pozat în cea mai citită revistă pentru bărbaţi de la acea vreme, Playboy, iar astăzi imaginile pot fi accesate online şi ar face deliciul oricăriu fan al lui Ruby. Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, atunci când a realizat pictorialul în care apărea goală complet, artista avea doar 23 de ani şi era la începutul unui cariere care a mers pe o pantă ascendentă.

Foto: Facebook

Modifică Setările