News

Ruby a sărutat o femeie la Asia Express, sub ochii iubitului ei: ”Nu m-am gândit că...”

Ruby a sărutat o femeie la Asia Express, sub ochii iubitului ei: ”Nu m-am gândit că...” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Asia Express vine la pachet cu o serie de provocări inedite pentru concurenţi. În ediţia difuzată aseară, de Antena 1, cântăreaţa Ruby se sărută cu o femeie, chiar sub ochii iubitului ei.

Fiind în cursa pentru ultima şansă, Ruby şi Robert au avut de împlinit o sarcină grea, la care au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul localnicilor ori turiştilor. Aşa se face că, în schimbul unor bani, Ruby a fost provocată de un bărbat să sărute o femeie.

Zis şi făcut! Ruby n-a stat deloc pe gânduri şi a sărutat-o numaidecât pe respectiva, lăsând-o fără reacţie. La fel de surprins a fost şi iubitul cântăreţei, care nu se aştepta ca aceasta să accepte fără comentarii. ”Nu m-am gândit nicio secundă că o să facă asta. Şi o văd imediat pe asta că o sărută.”, a spus Robert la testimoniale. ”Da, am luat-o şi am pupat-o direct. Eu mi-am evaluat un pic terenul... am văzut-o. Pe faţă pui mâna, poţi fi transpirată, sărată... ”, a replicat, jovială, Ruby.

Robert n-a lăsat netaxată, însă, această ultimă replică a iubitei sale şi a completat: „Ai pus gura în locuri mai rele