Vedete

Ruby, curtată de un fotbalist celebru la nivel internaţional: "Nu i-am răspuns şi mi-a dat block"

Ruby, curtată de un fotbalist celebru la nivel internaţional: "Nu i-am răspuns şi mi-a dat block" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cântăreaţa Ruby a dezvăluit ce s-a mai întâmplat după ce a fost abordată pe Instagram de celebrul fotbalist David Luiz. Face cuceriri şi la nivel internaţional!

Fundaşul celor de la Arsenal, David Luiz, i-a dat block artistei, spre surprinderea ei. Ruby a primit mai multe poze din partea acestuia, mai multe mesaje, dar nu i-a răspuns, i-a dat doar "seen". Se pare că fotbalistul a fost deranjat de acest fapt, aştepta un răspuns, poate chiar o conversaţie lungă cu artista noastră. Nu s-a întâmplat aşa, ea l-a ignorat. 

"Mi-a dat block! Nu vreau sa mai vorbesc... Nu i-am raspuns si mi-a dat block! Mi s-a parut amuzant la inceput, nu le am cu fotbalul. Am vazut ca are multi urmaritori si mi s-a parut tare. Mi-a trimis multe poze si nu am vrut sa le deschid. Am deschis una si erau multe emoticoane. Am si printscreen, pentru cei care nu ma cred. Am avut inima un pic, asa, si n-am mai deschis. Nu i-am dat flit, i-am dat seen. Chiar nu voiam sa fie pa! Asteptam sa-i dau link cu piesa mea si sa bubuie din prima zi: 19 milioane de vizualizari! Nu sunt in flirturi cu fotbalistul David Luiz! N-am fost, ar fi vrut el sa fie cu Ruby!", a spus Ruby la emisiunea lui Maruta de la PRO TV.

Ruby a apărut recent în rochie de mireasă

Cântăreaţa a filmat un nou videoclip în care îmbracă rochia de mireasă. Mulţi au crezut că s-a căsătorit cu iubitul Robert, dar nu, totul a fost un scenariu pentru noua piesă. 

 

Foto: Facebook

Modifică Setările