News

Ruby, filmată sub duş! Mişcările senzuale are artistei au ajuns pe internet şi au fost admirate de fani

Ruby, filmată sub duş! Mişcările senzuale are artistei au ajuns pe internet şi au fost admirate de fani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A trecut mai puţin de o săptămână de când Ruby s-a filmat goală şi a postat pe Insta Story clipurile, iar acum artista îşi surprinde din nou fanii.

Ruby s-a lăsat fotografiată sub duş, în timp ce se mişca senzual, după care a postat pe Instagram două clipuri care au fost foarte apreciate de internauţi. În doar 14 ore de când au fost postate, ambele filmuleţe au strâns aproape 40.000 de like-uri şi peste 350 de comentarii.

Deşi majoritatea comentariilor au fost pozitive, au existat însă şi fani care au pus-o la zid pe artistă. „Poţi să te inscrii pe PornHub. Îmi place muzica ta şi de tine ca artistă, dar sper că conştientizezi cum te afirmi în public şi ceea ce vrei să trasmiţi lumii. Dacă ţie îţi place să fii luată de c***ă, e ok, dar să nu pretinzi să fii considerată în alt mod după“, „Puţină sală ar trebui, părerea mea, fără suprărare“ şi „Filme porno“ au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

Mai multe fotografii cu Ruby sub duş pot fi văzute în GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bringin’ sexy back 🌶

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on