News

Ruby şi Kamara i-au făcut galerie lui Moroşanu la meciul cu Sam - ultimul din România! VIDEO

Ruby şi Kamara i-au făcut galerie lui Moroşanu la meciul cu Sam - ultimul din România! VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

A fost o seară explozivă în ringul de la Cluj! Luptătorul nostru şi-a luat adio de la publicul român cu o victorie spectaculoasă în faţa adversarului britanic.

Cătălin Moroşanu a oferit încă o seară de neuitat pentru fanii sporturilor de contact din România. "Moartea din Carpaţi" şi-a luat revanşa cu Daniel Sam, dupa ce englezul l-a învins acum 3 ani în urma unei decizii controversate, în Puerto Rico.

O adevărată telenovelă în ring, meciul lui Moroşanu a început cum nu se poate mai prost, românul încasând un genunchi în plex ce a fost foarte aproape de a produce finalul după doar 18 secunde. Dar dacă Moroşanu a arătat ceva în toţi aceşti ani în ring, aceea a fost o inimă de fier! A revenit, l-a pus la podea de trei ori pe englez şi a câştigat meciul.

Alături i-au fost şi colegii din showbiz Ruby şi Kamara, care i-au făcut galerie de pe margine.

Ba chiar Ruby a intrat şi în ring, prezentând meciul istoric."Sunt pregătită. Am aşteptat toată seara momentul ăsta. Sunt aici pentru inima şi sufletul meu, Cătăliiin Moroşanuuu!"

"Îmi vine să plâng. A fost ultimul meci în România", a anunţat Moroşanu la final. 

Foto: capturi, Dynamite Fighting Show