News

Rumer Willis a făcut o pasiune pentru tatăl ei vitreg, Ashton Kutcher. Ce a spus când a aflat că actorul se iubea cu mama ei, Demi Moore. Care este relaţia lor astăzi


Rumer Willis a făcut o pasiune pentru tatăl ei vitreg, Ashton Kutcher. Ce a spus când a aflat că actorul se iubea cu mama ei, Demi Moore. Care este relaţia lor astăzi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Fiica cea mare a lui Demi Moore şi Bruce Willis, Rumer, a mărturisit că făcuse o pasiune pentru tatăl ei vitreg, Ashton Kutcher, încă de când actorul se întâlnea cu mama ei. Sună ca o dramă de familie sau un triunghi amoros, nu-i aşa?

Demi Moore şi Ashton Kutcher au format unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au întâlnit în 2003, la petrecerea prietenilor lor comuni. Chimia dintre ei s-a născut imediat!

După doi ani de întâlniri, Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit A treia căsătorie nu a fost însă una cu noroc pentru Demi.

Ashton era în relaţii bune cu cei trei copii ai lui Demi din căsnicia sa anterioară cu Bruce Willis, în special cu fiica lor cea mai mare, Rumer.

Demi şi Ashton şi-au anunţat despărţirea în 2011. Care a fost motivul separării lor? Potrivit actriţei, Kutcher a înşelat-o. "Ca femeie, mamă şi soţie, există anumite valori şi promisiuni pe care le consider sacre. De aceea, am ales să merg mai departe cu viaţa mea", scria ea în cartea pe care a lansat-o

Când Aston Kutcher s-a mutat din casa lui Demi Moore după despărţire, a fost o perioadă grea nu doar pentru ea, ci şi pentru copiii lui Demi, în special pentru Rumer.

Relaţia lui Rumer cu Aston Kutcher a fost una armonioasă de la bun început. Mai mult, Rumer a mărturisit că făcuse o pasiune pentru tatăl ei vitreg, pe care îl considera un bărbat frumos.Păcat doar că acesta se iubea cu mama ei. „Îmi amintesc că mama mea a spus că noul ei prieten, Ashton va veni să stea cu noi. A fost şocată: „Whoa, aşteaptă - Ashton Kutcher?” Şi m-am cam speriat puţin. Cu siguranţă am roşit.

Am trecut însă peste orice ciudăţenie, pentru că nu o văzusem niciodată pe mama mai fericită”, a mărturisit ea.

Chiar şi după ce mama ei a divorţat de Ashton, Rumer nu a pierdut legătura cu tatăl vitreg. „Îmi este prieten, dar se poartă şi ca un tată. Vorbim despre orice - audiţii, iubiţi, familie. Uneori, Ashton înţelege mai mult decât părinţii mei, pentru că este mai aproape de vârsta mea”, recunoaşte Rumer.

De mai multe ori, Rumer şi Ashton au fost văzuţi petrecând împreună ca nişte prieteni buni. Este bine de ştiut că Rumer a reuşit să rămână în relaţii calde cu fostul ei tată vitreg. În plus, cui nu i-ar plăcea să aibă un prieten atât de drăguţ ca Ashton Kutcher?!

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările