News

Ryan Gosling a rupt legătura cu tatăl său!

Ryan Gosling a rupt legătura cu tatăl său!

Ryan Gosling at the 74th Annual Golden Globe Awards held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, CA , USA , January 8, 2017. Photo by PRPP / PictureLux

Celebrul actor s-a îndepărtat de ceva vreme de Thomas Gosling, într-atât încât vara trecută nici n-a fost la nunta acestuia Ryan a rupt legătura cu tatăl său. "Thomas a fost extrem de supărat că Ryan nu a ajuns la nunta lui. Prezenţa lui ar fi însemnat atât de mult", a dezvăluit pentru RadarOnline o sursă din cercul de prieteni ai tatălui starului. "Îşi doreşte mult să se împace cu el. Tatăl lui vrea să ştie că e cu gândul alături de el şi că orice s-a întâmplat în trecut trebuie uitat. Nu e nevoie să ne viziteze, dar măcar să găsim o cale de comunicare, de a păstra legătura cu el", a adăugat sursa, comentând că pentru Thomas durerea este cu atât mai mare cu cât Ryan păstrează legătura cu mama sa, Donna Gosling, şi cu rudele din partea ei.

Starul de 36 de ani nu-i poate, însă, ierta nici acum tatălui său faptul că şi-a abandonat familia - pe Donna, pe el şi pe sora lui mai mare, Mandi - pe când el avea doar 13 ani, supunându-l unei traume. De-asta a şi refuzat să-şi felicite tatăl în ziua nunţii cu o altă femeie. După abandonul tatălui, Ryan a devenit un copil şi mai retras, care nu avea prieteni şi pe seama căruia colegii făceau glume la şcoală. Diagnosticat cu ADHD, nu putea citi şi a fost transferat într-o clasă pentru elevi cu nevoi speciale - mama lui ajungând să renunţe la slujba sa pentru a-l şcoli ea personal acasă. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care Ryan simte că-i datorează enorm Donnei.

Foto: arhivă