News

Ryan Gosling cu pantaloni de tataie, Matthew Broderick ciufulit şi alte vedete în ipostaze altfel

Ryan Gosling cu pantaloni de tataie, Matthew Broderick ciufulit şi alte vedete în ipostaze altfel

SATURDAY NIGHT LIVE -- "Ryan Gosling" Episode 1726 -- Pictured: (l-r) Ryan Gosling, Kenan Thompson in "New Levis Ad" on September 30, 2017 -- (Photo by: Rosalind O'Connor/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Te invităm să te amuzi alături de noi cu o colecţie de poze amuzante în care vedetele de la Hollywood şi nu numai apar surprinse pe picior greşit.

Ryan Gosling

Sexy And I Know It!

Actorul din La La Land vrea să pară caraghios. S-a întâmplat în ediţia Saturday Night Live găzduită de el, iar chestia pe care o poartă aici la mişto este un fel de pantalon. Unisex, netru şi fără măsură. „Mă întrebi care este stilul meu? E insultător!“, spune actorul, iar noi suntem de acord cu el. Stilul lui Ryan este evident: tulburător de sexy chiar şi atunci când poartă pantalonii lui tataie, în formă de sac.

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker

În doi peri

Asta înseamnă, domn‘e, dragostea. Să nu te oripilezi tu, ca fashionistă, când vezi că pleata soţului are o viaţă a ei. Dacă eşti cu adevărat o Carrie din Totul despe sex, rezolvi totul cu o agrafă din cocul tău. Şi te consolezi cu gândul că, măcar în tinereţe, el arăta mai bine. Sau nu?

Sofia Vergara

„I-a pierdut cineva?“

Pare-se că actriţa de origine latină vrea să ne arate că te poţi simţi sexy şi c-o lenjerie banală. Sperăm să nu supărăm pe nimeni, dar acea lenjerie strigă Jennifer Aniston, adică genul ăla de femeie care duce o viaţă corectă şi merge la culcare în chiloţi de bumbac. Nu băgăm mâna-n foc că e aşa, doar ea şi Brad Pitt vor şti adevărul… gol-goluţ.

Usain Bolt

Fulgerul de la Oktoberfest

Este chipul unui om care încearcă să-şi amintească. Şă-şi amintească ce şi cât a băut cu o seară înainte şi cu încă una înainte şi aşa mai departe. Şi cum de-a nimerit la masa asta, cu hainele astea de neamţ pe el şi cu tipa asta îmbrăcată ca o mireasă alături. Şi, apropo de tipă, ştie el sigur că, după o beţie mai zdravănă, n-a luat-o şi de nevastă?

Meghan Markle&Prinţul Harry

„Beau pentru noi!“

Nici nu putea fi altfel prima poză cu cei doi împreună, decât la un pahar de ceva. Aşa e el, roşcovanul regal, nu se dă în vânt după protocol, de-aia şi-a luat iubită divorţată, crescută în ghetou şi cu trei ani mai în vârstă decât el. Aici, cuplul regal era pozat la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din Toronto. Noi o aşteptăm pe cea de deschidere, de la nunta lor.

Foto: Getty Images

Modifică Setările