News

Ryan Gosling, dezvăluiri despre Eva Mendes şi cele două fetiţe ale lui

Ryan Gosling, dezvăluiri despre Eva Mendes şi cele două fetiţe ale lui

Ryan Gosling este omul momentului, după ce noul lui film, La La Land, domină nominalizările la gala Globurilor de Aur, care va avea loc în ianuarie. În plus, actorul de 36 de ani este şi el nominalizat la trofeul pentru cel mai bun actor principal într-un musical. Ryan Gosling, într-un cadru din şedinţa foto pentru GQ Ei bine, Ryan a vorbit în ediţia de ianuarie a revistei GQ despre cum s-a schimbat viaţa lui de când a devenit tată, de două ori chiar. El şi actriţa Eva Mendes (42) sunt părinţii a două fetiţe, Esmeralda, de doi ani, şi Amada, de şapte luni.

„Eva este o mamă perfectă, iar fiicele mele sunt copiii perfecţi. Parcă trăiesc un vis în acest moment. Aşa că mă simt foarte norocos“, a declarat actorul din La La Land.

Ryan a recunoscut că el şi Eva nu au avut planuri să aibă copii, dar, cu toate acestea, el este încântat de „haosul frumos“ care i-a invadat viaţa.

0117-GQ-FERG02-01-Ryan- Gosling-01

„Nu a fost nimic premeditat. S-a întâmplat dintr-o dată. Viaţa mea s-a schimbat. Şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat asta.“

Ryan şi Eva au devenit pentru prima dată părinţi în 2014, pentru ca, anul acesta, în aprilie, actriţa s-o aducă pe lume pe a doua lor fetiţă.

0117-GQ-FERG05-01-Ryan- Gosling-04

Foto: GQ