Gossip

Ryan Gosling şi Eva Mendes: Duc vieţi separate?

Deşi multe voci entuziaste ne dă­deau de veste că superbul Ryan se pregăteşte să-i pună un inel pe de­get focoasei Eva, iată că vin altele să dea întreaga teorie peste cap.

Iar pro­blemele din paradis au început să bată la ochi încă din 4 iulie, atunci când Ryan a petrecut weekendul festiv, pri­lejuit de Ziua Americii, împreună cu mama lui şi prietenii, în Hamptons, iar Eva, într-un bar din New York, cu trei amici. Mai mult, surse citate de re­vista OK! America susţin că cei doi au hotărât să ia o pauză, iar apropiaţii lor se tem că asta va duce la o despărţire permanentă. „Eva s-a distanţat şi nu-i mai răspunde lui Ryan la mesaje şi te­lefoane. Ea este cea care trebuie să de­cidă dacă mai dau relaţiei lor o şansă. Nu cred că ştie încă ce vrea.“

Am înţeles oare bine? Eva nu ştie dacă-l vrea pe Ryan Gosling? Alt pri­eten al cuplului susţine că gelozia reci­procă aproape că a dus la despărţire de câteva ori, în trecut, şi că Eva este în­grijorată că Gosling ar putea s-o înşele. „Evei i se pare că aproape toate fetele din lume sunt obsedate de bărbatul ei. Adolescentele, femeile în vârstă, ma­nechinele, actriţele, chelneriţele, toa­te!“ Ne pare rău, dar asta nu-i o pro­babilitate, ci ditamai certitudinea! Dar nu doar Mendes este în permanenţă cu ochii pe Ryan, canadianul fiind, la rândul lui, gelos din cauza bărbaţilor care-i dau târcoale frumoasei lui par­tenere. Să fi pus Eva piciorul în prag şi să-i fi dat lui Ryan un ultimatum legat de mult aşteptata cerere în căsătorie? Tot ce-i posibil. „Nu ştiu sigur dacă au luat o pauză pentru că ea îşi doreşte despărţirea sau pentru că vrea să-i dea o lecţie. Încă ţine la el, dar vrea să vadă ce-i aduce viitorul“, continuă amicul citat. Un inel, poate?

Foto: Hepta