News

Ryan Gosling, fotografiat alături de o femeie misterioasă. Şi nu e Eva Mendes!

Ryan Gosling, fotografiat alături de o femeie misterioasă. Şi nu e Eva Mendes!

Exclusive... 52367343 Actor Ryan Gosling and a female friend are spotted out in Hollywood, California on April 4, 2017. The pair made a stop by the Fortune Boxing Gym before heading their separate ways. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Ryan Gosling este unul dintre cei mai mişto tipi de la Hollywood, aşa că orice apariţie publică a lui alături de altă femeie decât Eva Mendes este analizată din toată părţile. Ryan şi prietena lui, la o ieşire în Hollywood Şi, da, actorul de 36 de ani pare să o ţină ascunsă pe partenera lui de viaţă încă din 2011, căci cei doi sunt aproape dubioşi prin faptul că nu apar împreună în public.

Ieri, însă, în schimb, Ryan Gosling a fost văzut la o plimbare în Hollywood, California, alături de altă femeie, cu identitate nescunoscută. Ryan şi femeia în cauză au făcut o oprire la o sală de gimnastică, pentru ca, apoi, să pornească fiecare într-o direcţie diferite.

Nu ştim identitatea femeii, dar este posibil să fie sora actorului

Este posibil ca această femeie să fie Mandi, sora mai mare a actorului, sau o alta care lucrează pentru starul de la Hollywood.

Ce vrem noi să subliniem este că actorul este surprins mereu în prezenţa oricăror alte femei decât mama copiilor lor. Bizar, nu?

Foto: Hepta