Gossip

Ryan Gosling şi Eva Mendes, iubire adevărată sau obligaţie?

Ryan Gosling şi Eva Mendes, iubire adevărată sau obligaţie?

Ceva este putred în acest cuplu. Oricât de discrete şi-ar dori unele staruri să fie în legătură cu ceea ce se întâmplă în viaţa lor, lipsa de entuziasm pe care o detectăm la Ryan, în cele foarte puţine cadre de familie în care a fost surprins după venirea pe lume a fiicei sale, Esmeralda, nu poate fi trecută cu vederea.

După ce iubita canadianului şi, se presupune, viitoarea lui soţie, Eva Mendes, şi-a ascuns sarcina de ochii lumii mai ceva decât ar fi făcut-o o femeie nemăritată din secolul 18, nici Ryan nu este prea darnic cu declaraţiile, când vine vorba despre noua lui familie. Ori un proaspăt tătic este şi se poartă, de obicei, de parc-ar fi în al nouălea cer.

Acum nimeni nu spune că actorul de 34 de ani nu şi-ar iubi fiica născută anul trecut. Însă mulţi nu sunt siguri cum stau lucrurile cu mama copilului lui, cu care formează un cuplu, cu întreruperi, din 2011.

Evident, presa tabloidă americană susţine că Ryan avea de gând să-i dea papucii Evei, dar aceasta a rămas, în mod convenabil, însărcinată, iar actorul a simţit că trebuie să-i fie aproape.

Aflat, vinerea trecută, la Festivalul de Film din Austin, cu filmul care marchează debutul său editorial, Lost River, actorul a vorbit pentru prima dată despre Eva şi Esmeralda, însă declaraţia sa a fost cât se poate de…seacă.

„În viaţa mea există caractere feminine complexe şi puternice, iar lucrul ăsta pare că se dezvoltă“, a spus Ryan legat de apariţia fiicei sale. Asta după ce producătorul filmului, Guillermo del Toro, l-a provocat în timpul conferinţei de presă din cadrul evenimentului, spunând că Ryan obişnuieşte să lucreze doar cu prieteni, iar cu unul/una a făcut chiar şi un copil, cu referire la Eva Mendes.

Foto: Getty Images

Modifică Setările