News

Ryan Gosling şi Eva Mendes, la prima apariţie cu fetiţa lor, Esmeralda

Copilul Evei Mendes şi-al lui Ryan Gosling există! După o perioadă de secretomanie extremă în ceea ce o priveşte pe micuţa Esmeralda Amada, pe care n-am văzut-o până acum în nicio fotografie sau în nicio apariţie, pe stradă, în braţele părinţilor săi, joia trecută, am avut parte de primul semn de viaţă de la fetiţa celor doi actori.

S-a întâmplat când tăticul Ryan Gosling i-a organizat iubitei sale, Eva Mendes, o petrecere aniversară, la care au adus-o şi pe fetiţa lor, în vârstă de şase luni.

Ryan şi Eva au ajuns la petrecere împreună cu o femeie care pare a fi bona fetiţei lor şi care ducea în braţe un scaun de maşină pentru copii, învelit cu o pătură. Era clar că sub pătură se afla micuţa Esmeralda. Sigur, n-am văzut chipul fetiţei nici acum, dar tot e ceva…

Eva Mendes, care a împlinit săptămâna trecută 41 de ani, a fost o apariţie foarte elegantă la petrecerea organizată de Ryan, deşi aceasta a avut loc la un patinoar, iar actorul de 34 de ani a ales pentru această ocazie o ţinută cât se poate de lejeră. Aproape că a aruncat pe el primul lucru pe care l-a găsit în dulap, fără ca asta să însemne că actorul nu este sexy, chiar şi aşa.