Vedete

Ryan O'Neal şi Ali MacGraw s-au reunit pentru a aniversa 50 de ani de "Love Story"

Ryan O'Neal şi Ali MacGraw s-au reunit pentru a aniversa 50 de ani de "Love Story"

"Au trecut repede aceşti 50 de ani", a declarat Ryan la şedinţa foto

Cei doi actori şi-au amintit, la invitaţia revistei Town and Country, despre castingul de acum 50 de ani pentru celebra peliculă Love Story, care a obţinut 6 nominalizări la Oscar şi a câştigat un trofeu al Academiei Americane de Film. La unul dintre teste, Ali MacGraw, care acum are 81 de ani, l-a sărutat atât de apăsat pe Ryan, încât el a fost convins că a luat proba. Ulterior, actorul în vârstă de 79 de ani, a aflat că aşa se săruta Ali cu toţi potenţialii ei parteneri de film. "Totuşi, chimia noastră de atunci s-a păstrat vreme de 50 de ani", punctează el cu eleganţă, cei doi rămânând buni prieteni.

Dincolo de ecran, vieţile celor doi protagonişti nu au fost liniştite deloc. Ali MacGraw au fost de trei ori căsătorită - din al doilea mariaj, cel cu producătorul Robert Evans, are un fiu, Josh, de asemenea cineast. Cel de-al treilea soţ al său a fost celebrul actor Steve McQueen. Mariajul lor a durat 5 ani, din 1973 în 1978. După acest divorţ, Ali nu s-a mai recăsătorit, dar a avut multe legături, printre care şi cea cu Warren Beatty, iar în autobiografia sa, Moving Pictures, Ali a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu dependenţa de alcool şi sex.

De partea cealaltă, Ryan O'Neal a fost prima dată însurat cu actriţa Joanna Moore, cu care a avut doi copii. La divorţ, Joanna a pierdut custodia copiilor din cauza abuzului ei de droguri şi de alcool. Comportamentul mamei a lăsat traume adânci în viaţa copiilor - unul dintre copii a fost actriţa Tatum O'Neal, care la rândul ei s-a luptat toată viaţa cu dependenţa de droguri şi alcool, nu a vorbit ani de-a rândul cu tatăl ei şi a avut mai multe tentative de suicid. Cel de-al doilea mariaj al lui Ryan O'Neal a fost cu Leigh Taylor-Young, cu care a avut un fiu. Dar cea mai cunoscută relaţie a lui a fost cu actriţa Farrah Fawcett, pe care, însă, a înşelat-o, în ciuda faptului că o iubea. Ryan a avut aventuri cu Ursula Andress, Bianca Jagger, Jacqueline Bisset, Barbra Streisand, Diana Ross şi Anjelica Houston. 

Foto: Town and Country

Comentarii

Modifică Setările