News

Ryan Phillippe, fostul soţ al lui Reese Witherspoon, victima depresiei: “Cred că şi fiica noastră o are”

de admin

Ryan Phillippe, fostul soţ al lui Reese Witherspoon, victima depresiei: “Cred că şi fiica noastră o are”

Unul din cei mai chipeşi actori pe care îi ştim, celebru pentru filmele de adolescenţi precum “Cruel Intentions” ori “I Know What You Did Last Summer”, suferă de depresie. Deşi abia acum, ajuns la 40 de ani, a mărturisit asta, Ryan a recunoscut că este depresiv din tinereţe, chiar pe când era căsătorit cu Reese Witherspoon.

“A fost un mare obstacol pentru mine de când eram copil. Cu timpul, se mai temperează simptomele, dar recunosc, sunt o persoană tristă”, a spus actorul, care joacă în prezent în serialul “Secrets and Lies”.

“Sunt empatic, simt emoţiile celor din jurul meu şi mă transpun în pielea lor”, a mai spus blondul, pentru un interviu, admiţând că “depresia îţi poate distruge viaţa”. Totuşi, Ryan preferă să vadă şi partea bună: “Dacă aş fi avut de ales între a fi astfel şi a fi complet ignorant, aş prefera să sufăr şi să simt tristeţea decât să fiu un mare idiot fără sentimente”.

Cu copiii în 2011

Gena depresiei pare să îi afecteze şi familia, crede actorul de 40 de ani, mărturisind că şi fiica lui cu Reese Witherspoon, Ava, în vârstă de 15 ani, dă semne că se luptă cu stare deprimantă. “O văd în fiica mea. O are, şi îmi doream atât de mult să nu fie aşa. Doar că unii oameni au această formă de tristeţe în ei, ori sunt atât de analitici încât nu mai găsesc lucrurile amuzante sau distractive, pentru că gândesc prea mult”.

Ryan Phillipe şi Reese Witherspoon, care s-au cunoscut în 1997 şi s-au căsătorit în 1998, dau semne şi-acum că au trăit o poveste de dragoste puternică - actriţa a mai postat în ultimele luni poze şi mesaje nostalgice, referindu-se la perioada în care era cu actorul. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 9 ani şi au doi copii împreună, Ava (15) şi Deacon (11).

FOTO GETTY, HEPTA