News

Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ne va părea rău pentru asta!" Cu ce au greşit?

Ryan Reynolds şi Blake Lively, aspru criticaţi pentru nunta lor. "Mereu ne va părea rău pentru asta!" Cu ce au greşit?

S-au căsătorit în 2012 şi erau, până mai ieri, unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood. Acum, însă, un amănunt din trecutul lor a stârnit rumoare

Actriţa de 32 de ani şi starul de 43 de ani din Deadpool au ajuns chiar să-şi ceară scuze pentru asta. Motivul? Locul ales pentru nunta lor din 2012 este considerat acum, în contextul mişcării masive antirasism Black Lives Matter, drept unul ofensator. Asta pentru că Ryan şi Blake şi-au unit destinele... pe o plantaţie din Carolina de Sud, cu o tragică istorie a sclaviei. "A fost o greşeală uriaşă", declară Ryan, lovit de criticile celor care spun că au glorificat un loc unde au suferit mulţi sclavi. "Mereu ne va părea rău pentru alegerea făcută", a mai spus el. "Acum nu ne mai putem împăca cu trecutul. Ce am văzut atunci a fost o locaţie frumoasă pe Pinterest. Ce am văzut după a fost un loc construit pe o tragedie". 

Plantaţia Boone Hall a apărut şi în The Notebook, filmul romantic din 2004 cu Ryan Gosling şi Rachel Mc Adams şi este una dintre cele mai vechi plantaţii din America. A aparţinut unor oameni de afaceri din industria cărămizii, cu care au construit multe dintre clădirile din Charleston. În 1850, la Boone Hall se produceau 4 milioane de cărămizi pe an cu doar 85 de sclavi! Din 1956, locul a fost decschis spre vizitare.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările