News

S-a aflat! Acesta este adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la funeraliile prinţului Philip

S-a aflat! Acesta este adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la funeraliile prinţului Philip camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Moartea prinţului Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a reunit familia regală, uşor scindată în ultima perioadă de distanţarea prinţului Harry.

Cât încă prinţul Philip se afla internat în spital, Meghan şi Harry au acordat celebrul interviu lui Oprah, în care povesteau clipe stânjenitoare petrecute în familia regală sau, cel puţin, aşa le-au perceput ei.

Acum, când vor avea loc funeralii regale, prinţul Harry va participa singur, Meghan rămânând în Statele Unite.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale a declarat că ducesa de Sussex în vârstă de 39 de ani a fost sfătuită de către medicul său să nu se deplaseze în Marea Britanie dat fiind faptul că este însărcinată.

Potrivit presei britanice, prietenii ducesei ar fi mărturisit că Meghan nu a dorit să se afle în centru atenţiei, de aceea a preferat să nu participe.

Totuşi, conform Mail Online, un amic al ducesei spune că Meghan l-a lăsat pe Harry să decidă dacă este oportună prezenţa sa la înmormântare.

Cu toate acestea, Harry nu va fi însoţit de Meghan când îl va conduce pe ultimul drum pe prinţul Philip. Funeraliile regale vor avea loc sâmbătă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările