News

S-a aflat cauza morţii lui George Michael

S-a aflat cauza morţii lui George Michael

George Michael, studio portrait, London, 1987. (Photo by Michael Putland/Getty Images)

Moartea celebrului George Michel a fost în sfârşit elucidată. După mai bine de două luni de la tragica dispariţie a cântăreţului şi numeroase investigaţii legate de cauzele morţii acestuia, se pare că autorităţile au ajuns la o concluzie. Aceştia au eliminat orice teorie cu privire la circumstanţele suspecte ale decesului, spunând că nu poate fi vorba de o crimă.

George Michael Passes Away Peacefully In His Home In Oxfordshire At 53 **FILE PHOTOS**

Se pare că George Micheal a murit din cauze naturale, ca rezultat al unor probleme cardiace şi hepatice, a relevat raportul medicului legist, după o profundă examinare a corpului cântăreţului.  Darren Salter, medic legist senior la Oxfordshire, a declarat că legenda pop suferea de cardiomiopatie dilatativă cu miocardită şi ficat gras. Într-o declaraţie, medicul legist a spus: "Expertiza legată de moartea lui George Michael a luat sfârşit şi am primit raportul final post-mortem. Deoarece există o cauză naturală confirmată a morţii, ancheta este întreruptă şi nu mai este nevoie de investigaţii ulterioare."

Cântăreţul a murit în ziua de Crăciun, anul trecut, la vârsta de 53 de ani, în casa lui din Oxfordshire. Investigaţiile privind moartea lui au amânat planurile funerare ale familiei sale. Trupul acestuia a fost ţinut până acum pentru teste, pentru ca specialiştii să determine cu exactitate dacă drogurile au contribuit sau nu la decesul artistului. Acum, că investigaţiile au luat sfârşit, familia lui George s-a mai liniştit şi poate să înmormânteze trupul cântăreţului.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările