Case Regale

S-a aflat! Cine e membrul important al familiei regale britanice care întreba ce culoare va avea micul Archie, fiul ducilor de Sussex

S-a aflat! Cine e membrul important al familiei regale britanice care întreba ce culoare va avea micul Archie, fiul ducilor de Sussex camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Interviul exploziv al lui Oprah cu ducii de Sussex a stârnit un adevărat tsunami în familia regală britanică.

Potrivit The Sun, interviul a fost filmat în februarie 2021, înainte ca ducii de Sussex să iasă de sub patronajul regal în 19 februarie. La vremea respectivă, presa a scris cât de afectaţi au fost regalii de afirmaţiile tendenţioase ale prinţului Harry şi ale lui Meghan Markle, mai cu seamă de cea mai comentată acuzaţie. Ducesa a mărturisit cu lacrimi în ochi că un important membru regal întrebase ce culoare va avea Archie, cu referire la tonul închis de piele pe care Meghan îl are. La vremea respectivă, se scria că ducii de Sussex avea să nu mărturisească niciodată cine făcuse acest comentariu rasist.

Însă potrivit cărţii ”Fraţii şi soţiile lor”, se pare că însuşi prinţul Charles a adresat această întrebare. Cel puţin, aşa susţine autorul Christopher Andersen, referindu-se la sursa sa ”de încredere” care a dezvăluit marele mister, publicat în cartea ieşită marţi de sub tipar.

Potrivit informaţiilor din carte, chiar în dimineaţa în care s-a anunţat oficial logodna prinţului Harry cu Meghan Markle, prinţul Charles i-ar fi spus Camillei: ”Oare cum vor arăta copiii lor?”

Sursa credibilă a susţinut că soţia lui Charles, Camilla, ar fi răspuns: ”Sunt convinsă că minunat!”

Un purtător de cuvânt al prinţului Charles a declarat ”The Post”: ”Este pură ficţiune şi nu comentăm.”

Din partea ducilor de Sussex nu a comentat nimeni informaţiile apărute.

Foto: Profimedia şi Getty

 

Comentarii

Modifică Setările