News

S-a aflat! Cine este şi cum arată fostul soţ al Irinei Rimes? FOTO

S-a aflat! Cine este şi cum arată fostul soţ al Irinei Rimes? FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

De când s-a lansat pe piaţa muzicală din România, Irina Rimes s-a bucurat de un succes răsunător. Mulţi pun acest succes pe baza faptului că artista este o profesionistă şi lasă cu greu să-i scape amănunte din viaţa privată.

Ei bine, viaţa de dinainte să vină în România şi relaţia cu fostul soţ sunt două lucruri pe care fanii artistei au vrut mereu să le ştie. Căci da, Irina Rimes (27) a fost căsătorită anterior cu un artist din Republica Moldova, pe nume Andi Bănică. Căsătoria lor a ajuns, însă, la final după doar trei ani.

Care a fost motivul? Infidelitatea artistului cu o contabilă, pe care a lăsat-o însărcinată de două ori. Cu toate acestea, relaţia actuala dintre Irina Rimes şi fostul soţ nu este umbrită de aceste evenimente, ei rămând în relaţii foarte bune după divorţ.

Într-unul dintre rarele interviuri pe care Irina Rimes le-a acordat despre fostul ei soţ, artista menţionează că încă mai face parte din viaţa ei şi că se înţeleg foarte bine. „Ne ştim de şase ani şi pentru noi lucrurile sunt uşoare, suntem altfel unul faţă de celălalt. La sfârşit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne ştim toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt.”, declara Irina, în urmă cu ceva vreme.

La rândul lui, Andi Bănică avea doar cuvinte bune de spus despre fosta lui soţie, chiar şi după divorţ: ”Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase şi dragostea. Tot ce ştiu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost şi perioade dificile în vieţile noastre. O iubesc din tot sufletul”.