Vedete

S-a aflat cu cine se iubeşte Lady Gaga, după despărţirea de logodnic! Fanii lui Bradley Cooper vor reacţiona instant

S-a aflat cu cine se iubeşte Lady Gaga, după despărţirea de logodnic! Fanii lui Bradley Cooper vor reacţiona instant

În primăvara acestui an, după ce timp de mai multe luni s-a scris că Lady Gaga ar forma un cuplu cu Bradley Cooper, colegul ei din „A star is born“, artista s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino, dându-le apă la moară cârcotaşilor.

Chiar dacă a spus de nenumărate ori că nu formează un cuplu cu Bradley Cooper şi că între ei nu este nimic mai mult decât o relaţie de prietenie şi o legătură profesională excepţională, Lady Gaga nu a apărut la braţul altui bărbat, iar în luna iunie şi actorul s-a despărţit de iubita lui, Irina Shayk.

Odată ambele vedete rămase singure, speculaţiile că între Lady Gaga şi Bradley Cooper ar fi vorba de iubire s-au înteţit, iar unele publicaţii din SUA chiar au mers mai departe şi au anunţat că actorii ar aştepta un copil împreună.

Jurnaliştii de la People au pus însă capăt speculaţiilor, afirmând că Lady Gaga se iubeşte în prezent cu Dan Horton, un bărbat în vârstă de 37 de ani, care în trecut a fost inginer de sunet pentru artistă. Potrivit sursei citate, Lady Gaga şi Dan Horton ar fi fost surprinşi în timp ce se sărutau şi luau masa într-un restaurant, iar martorii au afirmat că artista şi bărbatul care o însoţea nu s-au comportat doar ca nişte simpli prieteni.

Informaţiile făcute publice de jurnaliştii de la People nu vor fi însă pe placul fanilor filmului „A star is born“ şi ai lui Bradley Cooper, care sperau că între actor şi Lady Gaga chiar este o frumoasă poveste de iubire.

Fotografiile cu Lady Gaga şi noul ei iubit pot fi văzute AICI