Royal Babies

S-a aflat data botezului. Unde va fi creştinat micuţul Archie şi cine îi va fi naş?

S-a aflat data botezului. Unde va fi creştinat micuţul Archie şi cine îi va fi naş? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ducii de Sussex sunt în febra pregătirilor pentru marele eveniment din viaţa micuţului lor: botezul. Acesta va avea loc pe 6 iulie, la Capela St. George a Castelului Windsor, acolo unde s-au căsătorit şi părinţii lui.

Potrivit Hello!, Meghan şi Harry au ales ca micuţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor să fie botezat sâmbăta viitoare, la doar două zile după ce-n America se sărbătoreşte Ziua Independenţei. Evenimentul mult aşteptat va avea loc în capela unde Meghan şi Harry şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar şi unde Harry a fost creştinat în 1984.

Regina Elisabeta va lipsi

Ceremonia în sine va fi una restrânsă, participând în jur de 25 de membri. Printre aceştia, Ducii de Cambridge, bunicii paterni, bunica maternă şi câţiva prieteni de-ai celor doi. Cea care va lipsi va fi tocmai suverana Marii Britanii, care are de onorat un alt eveniment important. Nici Thomas Markle nu se crede ca va fi prezent, căci nu a fost invitat.

Cine vor fi naşii de botez al lui Archie?

Cât despre naşii copilului, se crede că Jessica Mulroney, buna prietenă a lui Meghan, se va numără printre cei care îl vor creştina. Aceasta va zbura din Toronto spre Londra cu câteva zile înainte de fericitul eveniment. Şi despre mentorul lui Harry, Mark Dyer, se spune că va fi naşul micuţului Archie.

Ce haină de botez va purta?

Asemenea verişorilor lui, George, Charlotte şi Louis, Archie va purta replica Honton creată pentru a înlocui roba originală, comandată de Regina Victoria pentru a-şi creştina fiica în 1841. Din păcate, după 62 de bebeluşi creştinaţi în 163 de ani, rochia este mult prea fragilă pentru a mai fi purtată. Ultima dată când a fost folosită a fost în 2004.

Modifică Setările