News

S-a aflat! De ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

S-a aflat! De ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

În ultimii ani, fanii actriţei s-au întrebat de ce fiul ei, adoptat acum şapte ani, poartă mereu rochiţe şi peruci cu păr lung. Ei bine, Charlize Theron a spus adevărul tuturor într-un interviu recent.

Starul hollywoodian a recunoscut că, într-adevăr, a adoptat un băieţel, dar că... acesta s-a hotărât că vrea să fie fetiţă la trei ani, iar ea îi respectă decizia încă de atunci. ”Da, şi eu am crezut că este băiat. Până s-a uitat la mine, pe când EA avea trei ani şi mi-a spus: <<Eu nu sunt băiat!>>”, a relatat Charlize discuţia cu fiul ei.

Charlize, care a avut parte de o copilărie abuzivă, cu un tată alcoolic, spune că va face întotdeauna orice pentru ca cei doi copii ai adoptaţi să fie fericiţi, chiar dacă asta înseamnă să accepte că are două fetiţe în loc de un băiat şi o fată. ”Aşa că iată! Am două fete frumoase, pe care, ca orice alt părinte, vreau să le protejez şi pe care vreau să le văd strălucind”, a mai spus actriţa.

Charlize spune că fiecare are dreptul să decidă cine şi cum este şi că n-are de gând să-i suprime personalitatea lui Jackson: ”S-au născut fix aşa cum sunt şi e de datoria lor să se găsească pe sine crescând şi să decidă cine vor să fie, nu e de datoria mea să decid. Datoria mea ca părinte e să le iubesc şi să mă asigur că au tot ce le trebuie pentru a fi cine îşi doresc să fie.”, mai spune Charlize.

Modifică Setările