Vedete

S-a aflat exact unde şi cum a murit Marcel Toader! Dezvăluiri groaznice ale martorilor: „I-a scăpat telefonul din mână“

S-a aflat exact unde şi cum a murit Marcel Toader! Dezvăluiri groaznice ale martorilor: „I-a scăpat telefonul din mână“

A fost unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România, printre femeile pe care le-a iubit aflându-se Gabriela Cristea, Anamaria Ferentz şi Maria Constantin, însă viaţa lui a fost curmată brusc de un stop cardio-respirator.

Marcel Toader, căci despre el este vorba, şi-a găsit sfârşitul la Periş, în casa unui prieten, Bogdan Vlad acolo unde inima i s-a oprit într-o zi de sâmbătă. Afaceristul avea doar 56 de ani, însă problemele la inimă îi apăruseră în 2012, chiar dacă în trecut el fusese sportiv de performanţă, practicând rugby-ul.

Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz, martorii care l-au văzut pe Marcel Toader cum moare au venit cu dezvăluiri groaznice.

„Doamne, este groaznic. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periş, acasă, şi stăteam pe terasă. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână şi a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toţi cei de aici suntem şocaţi şi distruşi, ţineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru. Se întâlneau des aici, era ca o evadare din agitaţia Bucureştiului şi a problemelor pe care Marcel le avea în business-uri, dar şi în viaţa privată“, a spus, pentru sursa citată, un apropiat de-al lui Marcel Toader.

Modifică Setările