News

S-a căsătorit cu bunicul ei pastor şi a moştenit milioane de dolari. Povestea scandaloasă a unei americance

S-a căsătorit cu bunicul ei pastor şi a moştenit milioane de dolari. Povestea scandaloasă a unei americance

Mary Cosby a devenit personajul unui reality show american după ce şi-a expus viaţa, pe care publicul o consideră scandaloasă. "Nimeni nu îmi înţelege povestea", spune ea.

Mary Cosby este căsătorită de 20 de ani cu bunicul ei, iar cei doi au împreună un fiu adolescent. Pare o poveste ireală - dar aceasta este viaţa lui Mary Cosby, iar americanca a explicat de ce consideră că nu a săvârşit un incest. Mary este una dintre soţiile din reality show-ul american "The Real Housewives of Salt Lake City", iar mariajul ei este unul dintre subiectele cele mai dezbătute în emisiune. Şi pe bună dreptate. "La început nu am vrut să mă căsătoresc cu el. Mi s-a părut ciudat. Dar bunica mea chiar şi-a dorit asta, aşa că în cele din urmă m-am supus doinţei ei, aşa cum mi-a cerut în testament. Am avut încredere în fiecare cuvânt al ei. Bunica chiar şi-a dorit să-i iau locul", spune Mary Cosby, care a moştenit astfel o avere de peste 4 milioane de dolari. Iar averea cuprinde şi o biserică penticostală, întreaga ei familie aparţinând acestei comunităţi, dar şi restaurante şi saloane de frumuseţe - averea mărindu-se şi prin căsătorie, întrucât bunicul ei, Robert (foto jos), are 20 de milioane de dolari şi este pastorul bisericii penticostale deţinute de familia lor.

"Nu trebuie, de fapt, să explic nimănui alegerea mea. Dar soţul meu, Robert Cosby, nu este, de fapt, bunicul meu de sânge. Dacă ar fi, acela ar fi, într-adevăr, incest", spune Mary. Bunica ei, Rosemary, a fost căsătorită vreme de 22 de ani cu Robert - până în 1997, când a murit în urma unui infarct. Rosemary fusese cu 20 de ani mai în vârstă decât soţul ei - astfel că Mary spune că bunica simţise mereu că îi furase acestuia tinereţea şi că se cuvenea ca Robert să îşi trăiască a doua parte a vieţii cu o femeie mai tânără. Când Mary a devenit soţia lui Robert, ea avea în jur de 20 de ani, iar el în jur de 40. "Ne-a luat doi ani să acceptăm dorinţa bunicii. A trebuit să fiu sigură că fac ce trebuie. M-am rugat mult şi, în final, am găsit pacea şi am făcut ceea ce mi-a spus Cel de Sus să fac", susţine Mary, care, în ciuda tuturor acestor detalii, a şocat publicul american, stârnind un val de critici. Dar Mary este convinsă că nu a greşit. "Am avut încredere şi în bunica. Dacă a reuşit să dezvolte aşa o comunitate penticostală, înseamnă că a avut dreptate. Şi privind la cum e viaţa mea acum, simt că a avut dreptate", concluzionează americanca.

Comentarii

Modifică Setările