News

S-a certat groaznic cu Lili Sandu, apoi a părăsit concursul Exatlon!

S-a certat groaznic cu Lili Sandu, apoi a părăsit concursul Exatlon!

Noul sezon al concursului Exatlon n-a început deloc bine pentru echipa Faimoşilor. După ce roşii au rămas fără gimnasta Silvia Stroescu, în ediţia de ieri s-a făcut lumină şi asupra absenţei de la probe a cântăreţului What’s UP, pe numele lui real Marius Ivancea.

Ei bine, artistul de 29 de ani a hotărât să părăsească show-ul „Exatlon“, iar anunţul a fost făcut de prezentatorul Cosmin Cernat, în timpul emisiunii: „A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situaţia lui What’s Up. Din păcate, el nu mai poate continua. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunţe. Îi dorim cu toţii mult succes în cariera lui artistică.“

Cel mai cunoscut dintre băieţii echipei Faimoşilor a cedat fizic şi psihic şi a ales să abandoneze concursul şi să părăsească Republica Domincană. Mai mult, dorul de familie şi, în special, de soţia sa, Simina, l-a afectat foarte tare pe artist, acesta fiind surprins deseori plângând de către camerele de filmat.

N-a ajutat nici faptul că Marius se aprinde repede şi are o fire conflictuală. Totul a culminat cu o ceartă aprinsă cu colega lui de echipă, Lili Sandu. Cântăreaţa spărgea o nucă de cocos fără să-şi dea seama că What's Up dormea, iar acesta i-a atras atenţia că gestul ei e o lipsă de respect. Când artistul a ridicat tonul, Lili Sandu i-a replicat, nervoasă: „Tu să nu ţipi la mine că vin şi-ţi trag una peste ochi!“.

Modifică Setările