News

S-a confirmat! Soţia lui Justin Trudeau, premierul canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus

S-a confirmat! Soţia lui Justin Trudeau, premierul canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Sophie Gregoire Trudeau, soţia prim-ministrului canadian, a fost testată pozitiv cu coronavirus după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit ieri. A intrat în carantină pe o perioadă nedeterminată!

Nu mai e niciun dubiu, soţia premierului canadian a fost infectată cu coronavirus după o vizită la Londra. Aceasta a acuzat stări de rău care peste noapte s-au agravat. Anunţul oficial, legat de depistarea pozitivă a lui Sophie Gregoire Trudeau, a fost făcut de către biroul premierului într-un comunicat de presă, conform Hotnews.

„Primul ministru este într-o stare bună de sănătate şi nu afişează simptome. Cu toate acestea, ca o măsură de precauţie şi în conformitate cu sfatul medicilor, acesta se va izola pentru perioada de 14 zile recomandată”, a declarat o sursă din biroul premierului Canadei.

În Canada au fost confirmate, până în prezent, 103 cazuri de coronavirus, scrie Adevărul.

Premierul Justin Trudeau s-a autoizolat, lucrează de acasă

"Primul ministru va ţine conferinţele, va da telefoanele şi va prezida diverse întâlniri virtuale de la reşedinţa sa, inclusiv videoconferinţele cu ceilalţi şefi de state şi cu cabinetul pentru situaţii de urgenţă referitoare la evoluţia infectării cu COVID-19", se arată într-un comunicat oficial.
 
 
Modifică Setările