Gossip

S-a cuminţit? Actorul Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth

S-a cuminţit? Actorul Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth

Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat

Din seria de „incredibil, dar adevărat, dar cine ştie?” face parte şi anunţul că actorul hollywoodian Shia LaBoeuf s-a logodit cu Mia Goth, iubita sa de câţiva ani.

E incredibil că un asemenea bărbat volatil şi controversat ar face pasul acesta în relaţia lor cu întreruperi; e adevărat, căci sursele sunt sigure, iar el nu prea minte; dar cine ştie, având în vedete istoricul său turbulent şi neprevăzut?

Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat
Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat

Shia LaBoeuf şi Mia Goth se plimbă adesea fără teamă că sunt bombardaţi de fani, iar unele persoane chiar au confimat că au văzut pe inelarul tinerei de 22 de ani au văzut un inel mare de logodnă, cu diamant, care anunţă oarecum că se pregătesc să se căsătorească după 4 ani de relaţie... nesigură.

De asemenea, cuplul şi-a făcut cumpărăturile la un magazin, Gelson, la început de martie, unde actorul de 29 de ani i-ar fi spus casierei că el şi Mia se vor căsători. Iar, în februarie, el s-a referit la iubita sa drept logodnica lui, în timpul proiectului său artistic, transmis live, #elevate – în care a petrecut 24 de ore într-un lift.

Cu toate că purtătorul de cuvânt al starului din “Transformers” n-a confirmat marea veste despre perechea logodită, avem multe motive să o credem. Anul trecut, chiar, tot în martie, se specula că sunt logodiţi, după ce Mia a fost văzută purtând un inel cu diamant la o prezentare de modă. Însă acum, cu atâtea momente fericite surprinse de paparazzi, ideea nu mai pare de domeniul fantasticului...

shia_labeouf

Desigur, nota de nesiguranţă în privinţa lor este caracterul recalcitrant al actorului, cât şi agresivitatea lui – pe care i-o împărtăşeşte şi aleasa lui... – la care mulţi au fost martori. Chiar în iulie, anul trecut, cei doi s-au despărţit după ce Shia a fost înregistrat ameninţând-o cu moartea pe Mia, în timpul unei dispute prosteşti. Culmea, după câteva săptămâni, brunetul se ţinea de mână cu colega sa de film, Sasha Lane. Dar iubirea pentru Mia l-a convins să mai dea o şansă relaţiei cu modelul.

LaBoeuf şi tânăra lui iubită s-au cunoscut la filmările pentru “Nymphomaniac: Vol. II” în 2012. Înainte de Mia, el s-a mai iubit cu stilista Karolyn Pho timp de 2 ani, şi cu Carey Mulligan, timp de un an, înainte de Pho.

FOTO HEPTA